Vilka olika typer av läkemedel träd?

Ett läkemedel träd är en växt som ämnen av medicinska värde kan vara destillerat eller extraheras. Medan vissa typer av läkemedel träd endast används i alternativ eller komplementär medicin, många har funnit mainstream användning. Människor har använt läkemedel träd i tusentals år, och nya användningsområden är fortfarande hittas tack vare medicinsk forskning och utveckling.

Det finns flera typer av läkemedel träd som kan stödet i feber och smärta minska. Willow och björk båda innehåller höga halter av salicylsyra som kan förädlas till acetylsalicylsyra. Förutom att sänka feber, bota huvudvärk och lugnande värk och smärta, spelar salicylsyra en viktig roll i många hud läkemedel mot akne. Nyligen har läkare börjat rekommendera att ge acetylsalicylsyra som ett första svar på en hjärtattack, eftersom läkemedlet kan agera för att skydda och stabilisera hjärtat.

kamfer träd är en vintergröna arter infödda i hela Asien. Några populära mainstream läkemedel använda vaxartad extrakt av trädet som en ingrediens för att undertrycka ihållande hosta. Kamfer har en lång historia av att användas för medicinska ändamål, i århundraden, personer som lider av förkylningar eller hostattacker skulle gnugga kamfer lösningar över deras bröst och hals för att underlätta andningen och öppna luftvägarna. Utdrag från eukalyptusträd funktioner liknande ändamål, och dessutom används som en smak agent.

Ett läkemedel träd tros vara till nytta vid behandling av hudproblem är tea tree of Australia. Tea tree olja, genom att extrahera vätskan från krossade blad, ofta finns i akne, rosacea, och behandlingar hyperpigmentering för ansiktet och huden. Förutom antiseptiska egenskaper har oljan en antiinflammatorisk effekt och minskar svullnad och smärta orsakad av infekterade finnar eller blåsor.

En kokospalm är ett läkemedel träd som kan användas för att lugna torkning eller fjällning hud. Användbart efter solbränna eller innan solexponering, är kokosolja full av fettsyror som fylla och skydda den naturliga fuktighet lagret av huden. Utdrag ur kokospalmer används för att behandla brännskador och ihärdigt torr hud, och ofta läggs till solskyddsmedel, hår balsam, och lotion kropp.

Inte alla läkemedel träd har utvärderats kliniskt för medicinska egenskaper, vilket gör försiktighet ett krav när vi försökte fysisk eller träd-baserade lösningar. Även om träden är naturliga organismer, är överdosering möjligt och allergier kan förekomma. Tänk att rådfråga en läkare innan du söker behandling genom användning av läkemedel träden, även om många kan ge goda lösningar, kan de inte lämpliga i alla fall och kan även orsaka negativa reaktioner hos vissa personer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.