Var får man motivationen att gå ner i vikt?

När kämpar för att gå ner i vikt, många dieters har en hård tid vistas motiverade att nå sitt slutmål. Även om motivationen att gå ner i vikt kan komma från många källor, var många viktminskning experter och dieters som har nått sin målvikt kommer att intyga att deras motivation att gå ner i vikt inre. När du lista ut hur man hittar motivationen till att gå ner i vikt, din viktminskning mål att bli mycket mer uppnåeliga.

Trots att motivationen att gå ner i vikt kan beskrivas som intern, kan det fortfarande påverkas av yttre källor. Många väljer att gå ner i vikt för en stor händelse som ett bröllop eller klass återförening. Men om inte detta stora händelse sammanfaller med en intern kommer att leva ett sundare livsstil, viktminskning kommer sannolikt inte vara permanent.

För den typ av viktminskning som kommer att pågå, det första steget att hitta motivationen att gå ner i vikt är att göra ett åtagande till dig själv. Det är viktigt att du får tänka sig för åtagande varje dag så skriv det i en tidskrift, har den upp på din datorskärm, hänga den på kylskåpet eller hänga det överallt att du tittar på dagligen. Ert engagemang bör vara en hälsosam livsstil, med viktminskning bara en bonus. Om du koncentrera dig på tal, kan du lätt sabotage eller besegra dig själv när du inte förlorar så mycket du vill i en viss tidsram.

Förutom att åta sig själv, många som tycker motivationen att gå ner i vikt genom att också binda dig till en viktminskning stödgrupp och /eller en viktminskning kompis. Detta angreppssätt kan också ske genom många webbplatser på nätet. Vissa människor också stanna motiveras av att åta sig att ett gym eller träningsprogram. Ännu en bra idé om de betalar pengar för vissa av dessa saker därför att de håller motivationen att gå ner i vikt eftersom de inte vill midjan de pengar de har spenderat på hjälp utifrån.

Oavsett vilken strategi du tar är det viktigt att skriva ner kortsiktiga mål förutom långsiktiga mål. Du måste se positiva resultat för att hålla din motivation att gå ner i vikt. Om du håller din viktminskning mål i 5 pund eller 2,5 steg kilogram, blir du upphetsad varje gång du uppnår ett av dessa mål. Ta dig tid för att belöna dig själv när du når ett mål. Belöningen bör inte vara i form av mat! Unna dig en ny skiva eller DVD eller köpa att par skor du har sparar till. Så småningom kommer alla dina små mål kommer att lägga upp och du har nått din ultimata långsiktiga målet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.