Vad bör jag tänka på när man köper vitaminer?

köpa vitamintillskott är ett sätt att många människor försöker se till att de tar i alla näringsämnen som behövs för att hålla kroppen frisk. Men är inte uppgiften så enkel som den var år tidigare. Idag finns det en häpnadsväckande mängd val som kan göras när man köper vitamin kombinationer samt enda vitamintillskott. Om du har hittat dig själv undrar vad man ska ta, hur mycket och i vilken form, här är några tips som hjälper dig göra det bästa valet.

Ett bra ställe att börja när man köper vitaminer är att titta på den rekommenderade minsta dagliga krav som av olika hälso-byråer. Många länder har en standard minimum för alla vitaminer och mineraler som anses nödvändiga för daglig konsumtion. Dessa lägsta beloppen varierar från en nation till en annan. Även om du inte begränsad till att endast dessa belopp, är det en bra idé att använda ert lands standard som din miniminorm och undvika buying vitamins som inte ger minst de minimibelopp.

En annan faktor när man köper vitaminer har att göra med din allmänna hälsa. Om din läkare har sagt att börja ta vissa vitaminer som ett sätt att bidra till lugna och näring krossade nerver eller att stärka ditt immunförsvar, se till att be om rekommendationer om dosering. Detta är särskilt viktigt när det gäller vilka typer av vitaminer som inte är vattenlösliga och kan vara giftiga, där för mycket tas i en dygnet-runt-period. Att veta vad man ska ta och hur mycket du behöver kommer att ta en hel del av gissningsleken från att köpa vitaminer.

Du har säkert märkt att du inte längre är begränsade till att köpa vitaminer i tablettform. Idag är det möjligt att köpa vitaminer i lätta att svälja kapslar eller i flytande form. Detta kan vara särskilt användbart om du har svårt att svälja tabletter av något slag. Medan den mjuka gel kapslarna och den flytande versioner kan kosta lite mer, de är värda den extra pris för bekvämligheten med att ta de vitaminer, utan att uppleva obehag.

för allmänna ändamål, kan din läkare rekommendera att du tar en multi-vitamintillskott som innehåller ett brett spektrum av vitaminer. Detta kan förvisso vara mer praktiskt än att ta ett antal piller och kapslar varje dag. När detta är fallet är det viktigt att läsa vitamin information på förpackningen mycket noga. Inte alla multi-vitamin produkter innehåller samma mängd av olika vitaminer. Vissa mineral och vitaminer i sina formler. Med multi-vitamintillskott, du vill inte bara se till att du får vad du behöver, men inte heller ta in något som inte behövs och kan leda till problem senare.

Det är inte nödvändigt att köpa vitamintillskott i en lokal butik längre. Tack vare Internet kan du köpa rabatterade vitaminer online utan problem. Dessa online-vitamin produkter kommer i jämförelse med vad du hittar i din lokala butik och kan även vara billigare när man kan fånga en försäljning. Köpa kosttillskott på detta sätt är praktiskt, eftersom du kan placera ordning som helst din gillar och de har de vitaminer som levereras hem till dig. Även många av dessa online-vitamin butiker ger en vitamin guide som hjälper dig att förstå vilka fördelar som härrör från varje vitamin som säljs, som kan hjälpa dig att avgöra vad du behöver och vad du inte gör det.

Köpa vitaminer inte behöver vara en förbryllande uppgift. Genom att veta rätt dos intervallet för de vitaminer du behöver, plus att avgöra om ett piller, är kapsel eller flytande bäst, är det möjligt att åsidosätta alla produkter som inte uppfyller dina kriterier och fokusera din uppmärksamhet på vitamintillskott som är rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.