Vad bör jag tänka när man väljer ett gym?

välja rätt gym är viktigt, eftersom det kommer att uppmuntra dig att träna mer och underhålla din utbildning, oavsett om du konditionering under en triathlon eller bara försöka få i bättre form. Det finns ett antal saker att tänka på när du kommer till en ny gym för att se till att ni gör det bästa beslutet och det kan bidra till att sammanställa en checklista när du undersöker gym att gå med. Det första du ska göra när du väljer ett gym är att få en lista på gym i your area tillsammans med grundläggande information så att du kan jämföra dem sida vid sida, eliminera uppenbart dålig candidates innan du ens gå ut för att leta.

När du väl har etablerat, när lokala gym, börjar fundera platsen närmare. Ju närmare ditt gym är, desto mer troligt att du kommer använda den. Om ditt gym är en del av en kedja, se om du kan använda andra filialer runt din stad, vilket kan vara bekvämt. Ta reda på om platsen som inkluderar parkering och barnomsorg om du behöver dessa tjänster. Även hitta uppgifter om timmar och avgifter, eftersom dessa kommer att ha en stor inverkan på ditt beslut. Se till att timmarna på gymmet passa in med ditt schema.

Titta sedan på avgifter. De flesta gym har en inledande avgift, så se till att du vet den totala kostnaden för anslutning, som normalt omfattar inledandet avgiften och kostnaden för en månad medlemskap. Många gym erbjuder PR-medlemskap till människor som förskottsbetalning på kvartalsvis, halvårsvis, eller vartannat år steg, ta reda på hur mycket en rabatt du kan få genom att betala på detta sätt. Också titta på villkoren i avtalet: ta reda på om du är låst till ett år, om din priserna kommer att fastställas oavsett om ränteförändringar på gymmet, och vad kostnaden för att säga upp ditt medlemskap, om du behöver för att göra det .

Fundera över vilka faciliteter som du behöver i ditt gym. Ju fler anläggningar, desto högre blir din avgift, så om allt du behöver är styrketräning utrustning, till exempel söka ett mer minimalt gym. Stora gym kan ha pooler, tennisbanor, kardiovaskulär utrustning, klätterväggar, styrketräning, utrustning styrketräning, och ett urval av klasser och alternativ träning. Vissa gym har även massage terapeuter och personliga tränare på personal, tycker om dina behov när man tittar på broschyrer så att du kan välja ett gym som kommer att tillfredsställa dem.

När du har begränsat din lista lite, är det dags att faktiskt besöka några gym, för att se vilka ett tilltalar dig mest. Många gym erbjuder gratis inträde för besökare att komma inspektera och arbete ut för att se om gym är till belåtenhet. Om ett gym inte har det, välj en annan gym. När du är i deras anläggningar, interagera med personalen för att se hur trevliga och hjälpsamma de är medan du kontrollera skick av utrustningen och hur trångt på gymmet är. Försök att besöka när du kommer att arbeta ute, så att du kan se vad gymmet känns som när du skulle vara där. Och var inte rädd för att fråga personalen massor av frågor: det är vad de är till för.

Om du är intresserad av personlig träning eller gympa, ta reda på om du kan delta i en klass eller personlig träning session först, utan att delta i gymmet. Många gym erbjuder aerobics, yoga, pilates, kickboxning, styrketräning, och en mängd andra fitness klasser som kan hålla dig fokuserad och ha roligt. Ta en klass eller två att uppleva olika lärare och studenter och bestämma om miljön känns rätt för dig, eller boka ett möte med en personlig tränare att se hur du gränssnitt tillsammans.

Slutligen, titta på de bekvämligheter som gymmet erbjuder. Ta reda på hur rent omklädningsrummet hålls, och om skåp uthyrning finns tillgänglig. Kolla in badrum och se om gymmet har en lounge för människor att vila i efter att ha arbetat ut. Ta reda på om gymmet har bastu eller bubbelbad, med eller utan handdukar finns, och om du måste betala extra för någon av dessa bekvämligheter. Fråga andra gym beskyddare om sina erfarenheter och, förutom att ge dig en uppfattning om de rådande vänlighet nivån på gymmet, kan du också få fram viktiga uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.