Vad bör jag tänka när man köper en Walker?

En Walker är en livsförändrande medicinsk apparat. Det gör att en äldre person att bibehålla eller öka sin rörlighet och kan också hjälpa en yngre person bibehålla rörlighet i stället för kryckor. En rollator är gjord av tubulär, lätt aluminium. Den är stark nog att stödja en persons vikt, men ändå tillräckligt lätt för att bli mobila. Vad ska en person tänka på när man köper en rollator?

Sedan en rullator används för att öka rörligheten, limning är avgörande. En person bör se till att han eller hon köper en rollator som är justerbar i höjdled. De flesta är, men alltid kolla.

år sedan hade varje rullator fyra ben som slutade med gummiproppar, och det var det. Denna modell är bra för vissa människor, men äldre människor som inte har kraft att lyfta rollatorn för varje steg kan behöva frambenen för att sluta i hjulen. De flesta rollator modeller kommer med detta alternativ, men återigen, kontroll i förväg är en bra idé.

En person bör också se till att hans eller hennes rullator passar enligt bredd. En större person skulle förmodligen vara obekväm med en smal gång. Det kan också hindra rörligheten. Kontrollera om rollatorn är dimensionerade för en vuxen, ett barn eller en stor vuxen.

En annan aspekt av att köpa en rollator är accessorizing. Låter konstigt, eller hur? Men de flesta behöver någon form av caddie eller korg som passar framsidan av Walker. Dessa korgar är oumbärliga för enkelhetens skull. Människor kan placera dryckeskärl, glasögon eller en telefonlur i korgen så att de kan göra saker som de vandrar. Korgen fungerar som ett extra par händer.

Priset är också en fråga, beroende på vilken typ av sjukersättningar en person har. Medicare kan eller inte kan betala för en rollator-det beror på situationen. Detsamma gäller för Medicaid. Försäkring kan eller inte kan täcka en rullator. Eftersom det inte är medicinering, är det oftast upp till försäkringsbolaget.

Någon som behöver en rullator kan antingen gå till ett företag som säljer medicinsk utrustning eller leta efter en begagnad. Det är inte ovanligt för människor att sälja vandrare i det sekretessbelagda avsnitt. En ny rullator, beroende på storlek och tillverkare kan sälja från någonstans mellan 100 och 200 dollar (USD). Används vandrare sälja för mycket mindre, men en köpare bör alltid kontrollera storleken och passar innan de köper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.