Vad är några tips för att minska Lip rynkor?

Lip rynkor veck på eller runt munnen som en del anser vara problematiskt eller oattraktiv. Orsakas av en mängd olika livsstil och friskfaktorer, kan läpp rynkor göra munnen verkar mindre eller verkar vara hängande, och kan göra tillämpningen av smink, såsom läppstift svårt. Det finns många behandlingar som finns för att minska eller ta bort läpp rynkor, från enkla hem rättsmedel för allvarliga plastikkirurgi.

Som med de flesta hud frågor är förebyggande nyckeln till att undvika läpp rynkor. Huden som gör upp läppar och omger munnen är exceptionellt känslig och mottaglig för skador. Många människor tror inte att skydda sina läppar från solen, men med ett solskydd fyllda läppbalsam kan hjälpa till att förebygga hudskador och efterföljande rynkor. Rökning anses vara en stor rynka som orsakar faktor och bör undvikas. Dessutom kan säkerställa god hydrering och nutrition hindra huden från att förlora elasticitet och naturliga kollagen, de saknar och som leder till läppen rynkor.

Om läpp rynkor är milda, överväga att använda hem rättsmedel innan du försöker något mer drastiska. Smörjelse läpparna med mandel, kokos, eller olivolja kan bidra till att förbättra utseendet och återställa behövs fukt. Vitamin E kan också vara viktigt att minska eller avlägsna milda linjer och rynkor, så överväga att vidta en flytande lösning av vitamin varje dag.

Over-the-counter problem kan bidra till att minska uppkomsten av rynkor och återställa läpparnas naturliga fyllig. Retinol-baserade krämer ger ett kraftfullt dos av vitamin A till huden, uppmuntrande cellulära omsättningen som förlorat med ålder eller skador. Lip-plumping läppglans, salvor och läppstift är också populära. Dessa produkter använder naturliga stimulantia för att orsaka läpparna att flåsa eller svälla en aning, vilket ger ett tillfälligt intryck av en fylligare mun.

Flera typer av injektioner kan bidra till att undanröja läpp rynkor, men de kan ibland kräva ytterligare behandlingar. Kollagen kan injiceras i läpparna för att förbättra storlek och minska hängande eller krympning av läpparna. Botox ® kan också användas för att behandla rynkor runt munnen, vilket gör att musklerna att slappna av och släppa rynkor som orsakas av repetitiva rörelser, som till exempel skratta linjer. Båda typer av injektioner kan få allvarliga biverkningar och bör endast administreras av en utbildad kosmetisk läkare.

Vissa kosmetisk kirurgi finns även att korrigera läppen rynkor. Laserbehandlingar kan bränna bort de övre skikten av huden, främja en sund förnyelse utan rynkor. Några experimentella behandlingar kombinera laser ny beläggning med dermabrasion, vilket resulterar i mer hud tas bort för att ta itu djupare-set rynkor. Som med all kirurgi finns det allvarliga risker, och förfaranden bör noga utvärderas och utföras under kvalificerad handledning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.