Vad är några produkter som framställs med Aloe Vera?

Aloe vera är en art av Aloe odlas främst i norra Afrika. Arabiska läkare började använda anläggningen mer än tusen år sedan. Faktum är att aloe vera används fortfarande i vissa länder som ett komplement sjukhusvård i bränna enheter.

I början var aloe vera som används främst för att behandla brännskador och infektioner. Eftersom bladen är i första hand vatten kombineras med eteriska oljor, enzymer och aminosyror, Aloe mycket användbar i behandling av hudåkommor såsom eksem, allergier och skärsår och brännskador. Faktum är att många av de naturprodukter som innehåller aloe inriktad på hälsa marknaden. Detta omfattar geléer och krämer för att behandla mindre brännskador, att badoljor minska hudinflammation, och sprayer för att minska solbränna och svider. En ny injektion behandling med aloe vera har nyligen godkänts för behandling av fibrosarkom cancer hos hundar.

Aloe vera används också i skönhetsprodukter, särskilt moisturizers, tvål och lotion för personer med torr hud. Några ansikts krämer nu använda aloe vera för att behandla torr hud, särskilt i känsliga områden som ögon. Aktuell forskning visar att aloe vera kan minska pigmentering av huden, stimulera produktionen av kollagen, och hjälp med akuta fall av akne. Detta gör aloe vera en populär ingrediens i ansiktskrämer och andra produkter för personlig.

Slutligen är aloe vera också populärt som ett kosttillskott. Saften av aloe vera används i stor utsträckning runt om i världen för att lugna matsmältningskanalen irritationsmoment, underlätta matsmältningen och rengör tunntarmen och tjocktarmen. Den kan också användas som ett laxermedel, även om det kan orsaka kramper, och att behandla allvarliga tillstånd som Crohns sjukdom. Kosttillskott kommer i form av juice, drycker, kapslar och geler. Experter tvivlar effekten av kapslar för behandling av interna problem, och juice kan vara för utspädd ha någon effekt på kroppen. Om möjligt, aloe vera extrakt är att föredra, eftersom de kan läggas till te eller fattas av matsked.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.