Vad är några naturliga aptit Suppressants?

Du är på en diet och du försöker vara god, men plötsligt du drabbats av hunger eller sug. Du vill konsumera allt på en måltid och lite till, eller tanken på chips och dip gör dig galen. De flesta människor bantning kommer att ha vissa svårigheter undertrycka aptit eller sug hantering, men det finns vissa naturliga aptit suppressants som kan hjälpa dig äta mindre eller avvärja cravings.

Inte helt överraskande upp på listan är vatten, en stor stort kallt glas vatten, eller kanske två glas. När du dricker vatten och ge den en minut eller två, kan det ge dig en känsla av fullkomlighet. Dessutom är vissa av oss fast att äta när vi är törstiga, så det är särskilt viktigt att vi verkligen att du får tillräckligt att dricka. Grunden för en bra kost är vanligtvis åtta till tio glas vatten om dagen. Prova ett glas innan varje måltid, och som helst sug hit.

Andra vätskor kan naturliga aptit suppressants särskilt om de innehåller koffein. Kaffe och te är både touted som utmärkt sätt att undertrycka aptit. De flesta lightläsk är inte god aptit suppressants och kan faktiskt göra dig hungrigare. Lite koffein i form av kaffe eller te (utan massor av socker eller halv och halv) kan vara ett bra sätt att bidra till att lugna ner cravings.

Natural aptit suppressants kan helt enkelt vara ett litet mellanmål. Om du är sugen socker, prova ett äpple, som kommer att ge dig lite socker, fibrer och endast cirka 100 kalorier. Äpplen är bra för att tillfredsställa sötsaker begär.

Ett annat sätt att undertrycka aptit är att kombinera en liten servering av komplexa kolhydrater och protein. Har en portion jordnötssmör på en skiva fullkornsbröd, eller använder jordnötssmör som dipp till det krispigt äpple. När vi reagerar på kroppens signaler för hunger genom att mata oss friska och värdefullt livsmedel, får cravings för mindre värdefullt livsmedel gå om intet.

Det talas mycket om naturliga aptit suppressants tillverkade av örter eller utdrag ur frukter och växter. En del tycker utmärkt dämpning av aptit med extrakten från Hoodia gordonii. Andra tror att grönt te hjälper till att minska aptiten. Ett alternativ till kost-tillskott är att använda vissa frukter eller smaker som fungerar som naturliga aptit suppressants.

Det är många som svär genom att äta en ganska skarp grapefrukt som ett sätt att piggna till smaklökar utan att det kostar för mycket kalorier. Vissa dietister rekommenderar småätande på en ättikslag, som är strålande i smak som ofta staterna kroppens behov av mat. Andra människor finner tröst i kryddad mat eller dryck. Chai te kan vara ett bra val och för lite protein har en chai latte med nonfat mjölk. Du en också göra enkla ingefära te hemma, med mald ingefära och varmt vatten.

Om du inte vill använda naturliga aptit suppressants som att äta eller dricka finns det ett alternativ. Du kan få ut för lite motion när din kropp om fokus på mat. Försök att träna i 10-15 minuter före en måltid, eller när ett sug träffar. Detta kan bidra till översvämningar kroppen med hormoner som lyfter ditt humör. Det kan fungera riktigt bra om din cravings beror snarare känslor än de gör av svält, eftersom du har hittat ett annat sätt att få en snabb kick som inte innebär äta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.