Vad är en mjuk vävnad skada i en bilolycka?

i en bilolycka, mjukdelsskador är de som stödjer, icke-beniga delar av kroppen. Sådana delar kan vara muskler och senor. Ligament anses mjukdelar också. Mjukdelsskador är relativt vanliga i bilolyckor. Ofta de finns i form av tårar, stukningar, sträckningar, och allmän ömhet.

När en bil olycka inträffar, kan effekterna av olyckan orsakar människorna inne i bilen som ska abrupt runt. Häftiga inbromsningar och stärkande mot påverkan leda till ännu mer stötar. Som ett resultat av ett stort antal människor upplever mjukdelsskador i bilolyckor.

kraft av effekten i en bilolycka kan orsaka mjukdelar att sträcka avsevärt, vilket leder till betydande skador. Som en följd av denna skada, individer ofta uppleva smärta, svullnad och förlust av funktion. Blödning kan uppstå också.

Även om mjukdelsskador är mycket vanliga, kan de inte upptäckas med hjälp av röntgenstrålning. Av denna anledning är det svårare att upptäcka mjukdelsskador snabbare än det är att upptäcka ben skador. Ofta kan en individ med mjukdelsskador erfarenhet inte symptomen i timmar efter en bilolycka. I vissa fall tar det dagar för offren bilolycka börja upplever symptom.

När en person med mjukdelsskador börjar med symtom, kan han eller hon upplever ihållande smärta. Ofta är inflammation närvarande. Detta är en naturlig följd av mjuk vävnad skada och bidrar till att göra skadelidande medveten om att en kroppsdel har skadats. Smärtan kan dock vara betydande och kan spilta eller hämma läkningen om de lämnas obehandlade.

En av de vanligaste mjukdelsskador är whiplash. Denna skada uppstår när en person i en bil påkörd bakifrån i en bilolycka. I denna typ av kollision, snaps chefen för den skadelidande ofta fram och tillbaka igen. Huvudet väger ett betydande belopp, och när det klickar bakåt, utövar det betydande kraft på halsen. Den resulterande whiplash kan leda till en rad allvarliga förhållanden, inklusive men inte begränsat till kronisk smärta, gemensamma dysfunktion och diskbråck i ryggraden.

Symtom på whiplash kan omfatta nacksmärta, stelhet, huvudvärk och brännande känsla. Axel, ryggvärk och yrsel kan förekomma också. Vissa patienter rapporterar också minnesförlust, depression, trötthet och nervositet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.