Vad är det bästa sättet att förbättra gula tänder?

Det finns en mängd olika sätt som du kan behandla gula tänder för att förbättra ditt leende. I vilken utsträckning kan du bleka dina leende beror mycket på de grundläggande färgen på dina tänder. Vissa människor har naturligt vita tänder, medan andra människors tänder har en elfenben eller grå underton. Oavsett den naturliga färgen på dina tänder, är det möjligt för nästan vem som helst att förbättra utseendet på deras leende.

Första steget för att förbättra utseendet på gula tänder är att börja blekning process. Om en resa till tandläkaren inte är möjligt, välj en av de många blekning hemma kit som finns. Tandblekning kan ofta göra tänderna mer känsliga. För att förhindra detta, prova att skölja munnen med mjölk av magnesia flera gånger varje dag. Detta rockar tänderna med en skyddande barriär som minskar känsligheten utan att störa effektiviteten i blekningsgel.

Whitening tandkräm endast tränger så långt in i tänderna. För att få bästa resultat av tandblekning, använda tandkräm med slipande material som en del av ingredienserna. Detta tar bort många av ytan fläckar och gör det möjligt blekningsgel att arbeta med tuffare fläckar.

För att så effektivt sätt behandla gula tänder, använda blekningsgel exakt som på förpackningen. Varje gel har något olika riktningar. Vissa är appliceras två gånger dagligen, andra en gång. Den tid som du använder produkten skiljer sig från märke till märke och formel formel. Du kommer att få bäst resultat genom att följa tillverkarens anvisningar.

När du investera tid och kraft på att behandla dina gula tänder, vill du behålla som ser ut så länge som möjligt. Det finns en mängd olika sätt att förhindra gula tänder från att utvecklas igen. Om det inte går att borsta tänderna efter en måltid, åtminstone skölja munnen med vatten. Försök att avsluta måltiden med ett äpple. Detta krispigt frukt är nästan lika effektiv vid rengöring av tänderna som en tandborste.

Om du verkligen vill behålla dina tänder ser bra ut, undvika kaffe, läsk och rött vin. Realistiskt sett är detta inte alltid möjligt. I stället när du inte njuta av dessa godsaker, följa upp med ett glas vatten. Också äta mat medan du njuter av dessa drycker kommer att bidra till att förhindra fläckar från att landa på tänderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.