Vad är Alternativ till Vaxning mina ögonbryn?

Vaxning är bara ett av ett fåtal olika typer av tekniker hårborttagning används på oönskade ansikts-och kroppsbehåring. Även vaxning är en populär metod för att forma ögonbrynen, det finns alternativ till vaxning dina ögonbryn som inte innehåller vax. Ingen metod är nödvändigtvis bättre än en annan, men känslighet i huden tillsammans med personlig komfort och företräde kan diktera vilken metod du föredrar.

ögonbryn vaxning är generellt sett gjort genom att tillämpa ett varmt, eller mycket varmt vax till särskilda områden över och under ögonbrynet. De områden där det tillämpas bestäms av den önskade formen på ögonbrynet. När vaxet är sådana används, linne band placeras över vax. När vaxet har svalnat, är de band snabbt drog, med vax och oönskat hår med dem. Vaxning i allmänhet fungerar mycket bra och många människor föredrar den till andra alternativ. Men om du tycker att denna metod obekvämt så du kanske överväga ett av de alternativ till vaxning ögonbrynen.

hårborttagningsprodukter krämer är ett alternativ för borttagning av ansiktshår och forma ögonbrynen. Hårborttagningsprodukter krämer innehåller kemikalier som, på sätt och vis, lösa upp håret precis under hudens yta, vilket gör det lätt att torka bort hår med grädden. Hårborttagningsprodukter krämer kommer att ta bort hår på mellan en och två veckor, men på grund av sin kemiska sammansättning, passar inte för personer med känslig hud. Det är bäst att testa ett område på din underarm innan du använder hårborttagningsprodukter kräm på ditt ansikte. Också försiktig när du tillämpar det runt ögonen och skölj ögonen genast med kallt vatten om det blir i ögat. Som ett alternativ till vaxning ögonbrynen, en del människor föredrar hårborttagningsprodukter grädde, medan andra förakt både de starka kemiska lukt och irritation i kan leda till.

Så utöver kemikalier, anser naturliga alternativ till vaxning dina ögonbryn som god gammaldags tweezing. Tweezing är smärtsamt för vissa människor, medan andra föredrar den som den mest naturliga alternativet. När tweezing, se till att blöta ner ögonbrynet område med varmt vatten innan du börjar att mildra hårsäckar. Pincetten i riktning mot hårväxten för mindre obehag. Bestämma vilka hår att dra och som vill lämna kan vara förvirrande, men det finns en enkel tumregel att följa.

Placera en penna eller hår sticka under näsan och luta den uppåt mot den yttre ögonvrån. När det är uppradade med den yttre ögonvrån, ta del av eventuella hår som har växt bortom penna s spets mot käklinjen. Det är håret som måste tas bort. Ta bort eventuella hår mellan ögonbrynen som sträcker sig utanför det område strax ovanför inre ögonvrån. Kom ihåg att lämna formen på ögonbrynet i en naturlig kurva, inte en onaturlig båge.

Om inget av dessa alternativ till vaxning ögonbrynen vädjar till er, då du kan överväga elektrolys, som är varaktig, snarare än tillfälliga, borttagning av hår. Många full-service salonger erbjuder elektrolys som ett alternativ till vaxning. Kontrollera med lyx, full-service salonger i ditt område för prissättning och information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.