Hur väljer jag en narkosläkare’s School?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer en narkosläkare skolan: ackreditering, rykte, specialitet, sjukhus rotation, och forskningsmöjligheter. En narkosläkare skolan ger en specialitet för människor som har avslutad läkarutbildning. Denna utbildning är endast tillgänglig från ett universitet med en Medical School program. En narkosläkare är någon som svarar för anestesi till en patient och övervakning hans eller hennes hälsa före, under och efter operation.

The American Society of narkosläkare eller den amerikanska styrelsen för Anestesi måste intyga alla narkosläkare skolor. Dessa två föreningar är ansvariga för att alla narkosläkare har den utbildning och kompetens som krävs för detta jobb. Det tar fyra år i skolan efter sin examen från Medical School för att bli en anestesiolog.

Ryktet om en medicinsk fakultet är en kritisk faktor i urvalsprocessen. Det finns ungefär 160 anestesiologi medicinska hemvist program i USA. Ta dig tid att forskning rykte på skolan bygger på tre saker: student erfarenhet, stödtjänster och ekonomiskt stöd.

Student erfarenhet adresser faktorer som kvalitet på bostäder, mat, säkerhet, möjligheter till nätverkande och karriär. Stödtjänster bistå med bostäder, transporter, rådgivning och stöd från familjen. Det studiemedel Avdelningen förvaltar stipendier, stipendier och statliga studielån biståndsprogram.

Anestesiologi är en specialitet program, men det finns också stipendier inom vissa delområden inom detta område. En gemenskap är ytterligare ett år av utbildning som avslutats efter fyra år specialiserade program. Dessa alternativ inkluderar intensivvård och smärtbehandling. Många narkosläkare bli mer involverade i forskning eller undervisning som en specialitet.

Tillgängligheten av underspecialiteter program är ett viktigt beslut när man väljer en narkosläkare skola. Dessa program är inte tillgängliga på alla medicinska skolor och djupet av möjligheter som finns varierar. De skolor som kan erbjuda dessa program tenderar att vara större, väl etablerade medicinska skolor, eftersom det krävs ytterligare resurser för att stödja dessa program.

Hospital placering eller rotation är en viktig del i att bli en anestesiolog. Alla program ger en förteckning över sjukhus och platser utbildning där studenterna kommer att slutföra sina medicinsk utbildning. Undersök den fysiska platsen för skolor, närheten till universitetet och de program de erbjuder.

möjligheter till forskning är avgörande för tillväxten av en specialitet, och detta är ett viktigt område att beakta när man väljer en läkarutbildning. Titta på artiklar publicerade i anestesiolog tidskrifter. Läs biografier av de professorer för att fastställa deras forskningsområden vid översynen av narkosläkare skolans val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.