Hur väljer jag det bästa onkologi kirurger?

Det finns ett antal överväganden att tänka på att välja en onkologisk kirurg för att se till att den lämpligaste kirurg väljs för en patient. Cancerpatienter kan också hända att det hjälper att be om hjälp med att lokalisera och hitta onkologi kirurger för att minska stress, vänner och familjemedlemmar kanske kan hjälpa, vilket cancer opinionsbildning organisationer som patienten stöd.

One av de främsta farhågor när du väljer onkologi kirurger är utbildning och erfarenhet. Onkologi kirurger ger en mycket hög nivå på vården av cancerpatienter. Även allmän kirurger kan och tar bort cancerceller utväxter, onkologi kirurger har nytta av specialiserad utbildning och fortbildning som är unikt anpassade till cancer. En bra onkologi Kirurgen bör ha ombord certifiering, och han eller hon gärna dela information om var utbildningen togs emot, hur länge kirurgen har utövat, och hur mycket erfarenhet kirurgen har med patientens specifika cancer.

En annan faktor är en kirurg meritlista och framgång. Även om varje cancer är olika och vissa kirurger kan specialisera sig på högriskpatienter som kan skev prestanda genomsnitt, kan det vara bra att få information om hur ofta en kirurg förfaranden är framgångsrika, med uppgifter om komplikationer priser, med eller utan cancer är fullt exciderad under operationer, och hur väl patienterna utföra efter operationen. Behöriga kirurger bör även fritt avslöja eventuella komplikationer och risker med kirurgi, tillsammans med uppskattningar av läkningstiden.

goda rykte och personliga sätt kan också vara viktigt. Publikationer sjukhus betyg kan ge allmän information om och vissa kirurger och patienter kan också be om rekommendationer från läkare, opinionsbildning organisationer och andra patienter. Det är också viktigt att träffa flera onkologi kirurger för att se om deras inställning till behandlingen maskor med patientens. Till exempel kan en bröstcancer patient föredrar att arbeta med en kirurg som försöker att bevara så mycket bröstvävnad som möjligt. En patient kan också känna sig mer bekväm att arbeta med en sympatisk kirurg, som är en annan fråga.

Läge är en annan fråga att tänka på när du gör en tid för cancerkirurgi. Lokala läkarstationer kanske inte alltid erbjuda den bästa vården för en viss typ av cancer, särskilt om det är ovanligt eller komplexa. Patienter kan behöva vara villiga att resa för behandling av cancer, bland annat kirurgi, och i så fall de kan behöva vidta åtgärder för bostäder och stödtjänster. Resor kan lägga betydligt till kostnaderna för behandling, eftersom det vanligen inte täcks av försäkringar och hälsomässiga fördelar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.