Hur väljer jag det bästa metaboliska produkter?

Metabolism är en av de mest omtalade ämnena bland bantare och vikt yrkesverksamma förlust. I huvudsak är din ämnesomsättning i vilken takt din kropp bränner kalorier för att bibehålla sin nuvarande vikt. Den mängd energi det tar för en kropp att hålla sin vikt beror på hur mycket muskler den har i förhållande till fett. Muskler kräver mer energi att bevara sig själv än fett gör, så två personer av samma vikt och längd kan ha två olika metabolism om man har en större andel av muskelmassa.

Många människor som har svårt att gå ner i vikt och kroppsfett tur att metaboliska produkter att påskynda ämnesomsättningen. Välja rätt metaboliska produkter för dig beror på hur mycket vikt du har att förlora, hur snabb eller långsam din ämnesomsättning verkligen är och vad du har i ditt område. Det är viktigt att nämna att i de flesta fall, metabolism förbättra produkterna inte är nödvändigt för att gå ner i vikt. Rätt kost och motion är ledorden för långsiktiga viktminskning, oavsett om du använder produkter eller inte.

Innan du börjar använda någon form av metaboliska produkter, är det mycket viktigt att tala med din läkare. Diskutera med honom eller henne orsakerna bakom din önskan att köpa dessa produkter, och ha honom utföra en fullständig fysisk, så att du är i god hälsa för att ta metaboliska förstärkare. Om du tror att du har en mycket långsam ämnesomsättning, bör ytterligare tester köras. Symptom på långsam ämnesomsättning kan vara trötthet, förstoppning, kyla och viktökning, men dessa kan också vara tecken på allvarliga medicinska tillstånd som bör uteslutas innan du påbörjar ett viktminskningsprogram.

Det är också en god idé att diskutera med din läkare exakt den typen av produkter som du vill ta. För en riktigt långsam ämnesomsättning, kommer han att rekommendera troligen produkter för dig att ta och varna er för produkter som bör undvikas. Många över disk metaboliska produkter gör påskynda metabolism, men de kan också ha farliga biverkningar. Vissa kan till och med leda till hjärtsvikt och död.

Testa produkter som rekommenderas av din läkare, och checka in med honom om alla nya produkter du tycker att ljudet tilltalande. För att förbättra effektiviteten hos de metaboliska produkter, är det viktigt att ägna sig åt fysisk aktivitet minst tre gånger i veckan och äter färre kalorier än du använder. Se till att du styrketräning i din träning rutin för att bygga muskler, eftersom muskler ökar ämnesomsättningen och hjälper till att snabba viktminskning.

I vissa fall kanske du vill sakta ner din ämnesomsättning i stället för att påskynda den. Återigen, tala med din läkare om möjliga orsaker till en snabb metabolism. Symtom på denna sjukdom kan inkludera en oförmåga att gå upp i vikt och oregelbundna menstruationscykler. Problemet kan orsakas av en hormonell obalans i kroppen, främst inom sköldkörteln. Din läkare kan ordinera läkemedel eller tillägg att rätta till denna obalans.

Vissa naturliga metaboliska produkter kan vara både säker och effektiv. De flesta av dessa innebär hela livsmedels-ingredienser som naturligt reglerar hunger och bygga muskler i stället direkt påverkar ämnesomsättningen. Dessa inkluderar soja eller animaliskt protein och fiberrika livsmedel som fullkornsprodukter. Konsumera dessa livsmedel i form av ett pulver eller bar kan öka effektiviteten genom att ge mer koncentrerade doser, även om detta inte har bevisats. Det bästa sättet att reglera ämnesomsättning är genom motion och styrketräning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.