Hur väljer jag det bästa Shoulder sträcker?

att välja den bästa axeln sträcker sig, leta efter övningar som flyttar axlarna i en lugnande snarare än smärtsamt sätt. Du bör alltid sluta en axelsträckning omedelbart om det orsakar smärta. Många böcker och artiklar online ge bra tips på axeln övningar som kan hjälpa till att lindra stress och värk. Välj axel sträckor som du kan göra i olika miljöer som arbetar vid ett skrivbord, stående utomhus och sitta ner hemma.

Medan du sitter med korslagda ben på en övning matta eller matta, placera en av dina händer på motsatt axel. Lätt dra axeln i olika riktningar, se till att inte tvinga det för hårt. När axeln lossas upp lite, kan du massera in den innan upprepa samma två steg på andra sidan av kroppen. För mer skuldra sträckor kan du ligga ner på rygg på mattan med armarna löst utmed sidorna. Sakta höja en arm upp så att du kan känna ett lätt drag över hela axeln och sänka armen. Upprepa med andra armen.

För att utföra vissa stående axeln sträcker sig, stå upp rakt med knäna bara lätt böjda. Position ena armen böjd vid armbågen med din knytnäve når mot ryggen. Har din andra arm i en liknande situation, men höjts något högre. Tänk dig nu att du torkar den i nacken med en handduk. Använd korta, lysa arbetsrörelser axeln musklerna försiktigt, slå på din arm positioner och upprepa på andra sidan.

En annan bra stretch stående axeln är en ofta används som en uppvärmning utöva inomhus eller utomhus innan träningen hårdare. Kroppen hålls rak med lätt böjda knän och armarna pekar ut åt sidorna i axelhöjd. Börja med handflatorna mot golvet och flytta båda armarna i en cirkulär rörelse för att skapa små cirklar. Så småningom gör cirklar större tills du kan känna sträcka runt axeln leder. Vänd sedan handflatorna uppåt och upprepa cirkeln transporter från små till stora.

När du arbetar vid ett skrivbord och känner värk i axlarna, sitter rakt med ryggen mot ryggstödet på stolen. Med armbågarna böjda och handflatorna bort från kroppen, sakta gunga med armarna mot din ryggrad. Se till att hålla sig till känna sträcka på axlarna innan du flyttar dina armar till fronten igen. När du gör dessa och andra axeln sträcker nämnts här, bör du gradvis öka mängden upprepningar i stället överdriva dem alla på en gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.