Hur väljer jag det bästa Gentle Facial Scrub?

med frisk hud, särskilt i ansiktet, ibland kräver lite extra hjälp. Med regelbunden användning, en mild ansiktsscrub som exfolierar och renar djupa porer där smink och smuts dölja kan återskapa en naturlig lyster till ansiktet och förbättra den övergripande kvaliteten på huden. Kan dock välja den bästa ansiktsscrub vara ett problem, särskilt för alla med känslig hud eller hud som har särskilda behov, såsom akne, åldrande eller slöhet.

Facial Scrubs finns i en mängd olika typer och märken . Från naturliga örter och ekologisk ingrediens buskmarker på socker och scrubs salt till bad och kropp barer scrub till uppvärmningen och acne minskar buskmarker konstruerade för speciella hud, kan det vara förvirrande att välja rätt sorts mild ansiktsscrub för dina behov. Att veta vad som finns i olika typer av ansiktsscrub produkter och vad de faktiskt gör för huden kan hjälpa avgöra vilket märke att välja.

De mest förekommande i ansiktet buskmarker på marknaden är de gjorda för naturliga och ekologiska ingredienser som är generellt sett mer skonsam mot ansiktet och innehåller inga skadliga kemikalier. Naturliga ansiktet scrubs är ofta gjorda av en fruktbaserade pasta och inkluderar skrubbning partiklar gjorda av malda nötter eller socker eller salt som försiktigt exfolierar och rensa huden från smuts och skräp. Natural-baserade buskmarker är ett bra val för alla med känslig hud eller hud som är benägna att bryta i förtid från artificiella ingredienser finns i andra skönhetsprodukter, och de brukar skölja av bättre.

En annan typ av milda ansiktet skrubba är uppvärmningen sorten, vilket inkluderar ingredienser som värms upp när friktion används under skrubbning rörelse. Denna uppvärmning används för att öppna upp porerna så att smuts och olja fångade under ytan av huden bättre kan spolas ut. Detta lämnar huden renare och mindre benägna att whiteheads och pormaskar orsakas av överflödig olja i porerna. Uppvärmningen scrubs innehåller ofta mer återfuktande medel som de kan orsaka huden att vara torrare med upprepad användning.

Förutom att tillgodose behoven hos människor som har problem med acne, finns det mjuka ansiktet Scrubs som har lagt till anti-aging fördelar som finns på marknaden. Dessa produkter har pektin eller retinol baserade ingredienser som ger en mer aggressiv "sårskorpa" eller "fjällar" på utsidan lager av huden där rynkor och fläckar ålder tenderar att ackumuleras. När gamla lager av hud tas bort, vilket är en smärtfri förfarande yngre friska hudceller uppdagas, vilket ger ett mer ungdomligt utseende och känsla på huden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.