Hur väljer jag det bästa Compression Socks?

Komprimering strumpor är en typ av strumpor objekt som hjälper till att kompensera för otillräcklig blodcirkulation i fötter och underben. Strumpor av denna typ kan bäras efter operation eller i syfte att ge viss lättnad från ett fast hälsofråga som negativt har påverkat cirkulationssystemet. Välja det bästa kompression strumpor för dina behov innebär att veta vilken grad av komprimering krävs för att korrekt kompensera bristen eller cirkulation.

Det finns fem vanliga klasser eller grupper av kompression strumpor du kan överväga. Varje klass fokuserar på den grad som behövs kompression och kan vara till hjälp i olika situationer.

Strumpor som är framtagna för att användas när ljus komprimering krävs fungera mycket bra när benen är trötta på grund av tillfälliga omständigheter, t. ex. graviditet. De kan ge hjälp när den enskilde måste stå eller sitta i samma ställning under långa perioder. De kan också bidra till att korrigera eventuella mild svullnad som kan finnas i benen.

Komprimering strumpor i måttlig klass eller grupp är avsedda för användning när cirkulationen är mer allvarligt hämmas. Till exempel, om ödem i ben och fötter är åtföljd av smärta och trötthet, strumpor av detta slag ofta vara till hjälp. Måttlig kompression strumpor kan också hjälpa till när åderbråck börja visas på benen under graviditeten.

Ett företag kompression strumpan är ibland nödvändigt när symptom i samband med den lätta och måttliga strumpor inte lindras genom de klasser av kompression strumpor. De kan också användas som en del av det pågående behandling för en primär venös sår eller att bidra till hanteringen ortostatisk eller postural hypotension.

Extra fast kompression strumpor används för att lösa svåra fall av ödem och varicosities eller om enskilda diagnostiseras med en grad av kronisk venös sjukdom, normalt betyg II och III. Bör andra hälsofaktorer, såsom allvarliga post trombotisk syndrom eller lymfödem efter avsvällande behandling närvarande kan företaget kompression strumpor ger ofta den högsta graden av lättnad.

Tung kompression strumpor är nödvändiga i världen fall av ett komprometterat grad av rörlighet i foten och benet finns. De flesta av de hygienkrav som skulle förtjäna strumpor av detta slag är också förknippade med extra företaget strumpor. Men de tunga strumpor utnyttjas när den enskilde inte verkar vara att erhålla graden av omsättning, att läkaren anser nödvändiga.

När man väljer rätt kompression strumpor, är det viktigt att tala med din läkare om alla de faktorer som hämmar cirkulationen i benen och fötterna. Att veta exakt vad hälsofrågor som orsakar problemet kommer att göra det lättare att lösa om den rätta klass eller grupp av strumpor och få ut maximalt av lättnad möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.