Hur väljer jag de bästa smör Mango Body?

Välja det bästa smöret mango kropp liknar välja någon annan typ av doftande lotion eller kräm för din hud. Det kan vara nödvändigt att försöka mer än en typ av mango body butter, för att hitta en som fungerar bäst för just din hudtyp. Du bör också ta ingredienserna i beräkningarna för att fastställa om något av ingredienser ingår att du är allergisk mot. Slutligen, jämföra priser och shoppa runt kan hjälpa dig att spara lite pengar.

body butter är en rik mjukgörande kräm som används för mjukgörande extremt torr hud, såsom eksem, eller hjälpa till med klåda som beror är torrt och inte en allergi. Vissa personer använder även body butter för att minimera rynkor och förhindra eller blekna bristningar. Gravida kvinnor kommer ofta att använda kroppen smör på midsection att förebygga bristningar.

Mango Body Butter kan innehålla andra hud-mjukgörande ingredienser såsom kakaosmör eller sheasmör. I allmänhet bör dock body butter vara relativt ren, utan en lång rad tillsatser. Mango Body Butter innehåller i allmänhet olja mango utsäde. Denna olja ger body butter med mango doft, tillsammans med mjukar upp huden. Andra oljor kan ingå i någon body butter, så om din hud börjar känna sig mycket fet, kan du behöva byta till ett annat märke body butter.

Eftersom mango body butter är så tjock och rik, Det finns i huvudsak i ett litet badkar i stället för en flaska som de flesta organ lotion. Det är en bra idé att köpa ett mindre badkar, så kroppen smör förblir frisk. Det är också en bra idé att köpa ett mindre badkar först så att du kan spendera ungefär en vecka att försöka det, utan att slösa en massa pengar om du inte gillar det. Mango Body Butter ska göra din hud känns mjuk och len med en behaglig doft, om du får någon irritation såsom klåda hud eller röda bulor, ska du genast sluta använda body butter eftersom du troligen allergisk mot en viss ingrediens. Vänta ett tag och försök ett annat märke eller doft, och om irritationen kvarstår, måste du kontakta din läkare för behandling.

Det är i allmänhet inte rekommenderas att du använder body butter i ansiktet , eftersom det lätt kan täppa till porer och finnar orsak. Body smör är bäst när det används regelbundet på armbågar, knän och fötter, eller någon annanstans att huden är särskilt torr. Det finns många dofter än mango, så om den tropiska doften inte är tilltalande, du är säker på att hitta en annan en som passar din smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.