Hur väljer jag de bästa smör Cocoa Body?

Du kan besluta om den bästa kakao body butter för dig genom att prova olika alternativ, ägnar stor uppmärksamhet åt din hud och undvika produkter som innehåller ingredienser du kan vara känslig för. Det finns ingen specifik produkt som fungerar för alla, eftersom varje människas hud är olika och reagerar bättre till olika saker. För att upptäcka vad som fungerar bäst för dig, börja med att surfa på nätet eller besöka en lokal återförsäljare.

På många sätt skiljer kakao body butter från traditionella lotion. Det är allmänt rikare i strukturen, tjockare, och innehåller kakaosmör som en av de viktigaste ingredienserna. Kakaosmör är gjort av den rika gula fett som kommer från kakaobönor, samma bönor används vid tillverkning av choklad.

Cocoa body butter kan även innehålla olika andra ingredienser, ofta blandar Shea smör och extra hud utjämning agenter för att ge optimal mjukhet till huden. Börja leta efter kakao body butter som passar dig bäst genom att bläddra i flera alternativ. Läs etiketter och hitta en sort som passar din hudtyp. Om du har mycket torr hud kan du ett alternativ med olika extra oljor och hudkräm för att lindra torra fläckar.

Du ska snabbt märka hur varje kakao body butter som gör din hud utseende och känsla. Om du upptäcker att ett visst märke eller typ ger dig känslan grynig eller oljig, byta till en annan formel. När du har valt en som fungerar för dig, din hud skulle börja känna sig mjuk och smidig utan överflödiga oljor skapa ett problem.

Om du någon gång huden blir irriterad, röd, inflammerad, kliande eller ojämn, sluta använda produkten och kontakta din läkare. Detta kan bero på en allergisk reaktion. Du ska bara försöka en smör kakao organ på en tid så om en reaktion uppstår youare kunna berätta vilken produkt som orsakade problemet. För mycket milda reaktioner, tvätta det drabbade området med mild tvål och varmt vatten. Du kan också gälla en hydro-kortison baserade grädde för att mildra eventuella klåda.

När du väl valt ett smör kakao organ som verkar fungera som du vill fortsätta testa den för en vecka eller två. Om inga biverkningar uppträder och huden blir friskare och mjukare, det är säkert att säga att du har hittat en bra match. Annars prova en ny sort.

Se till att köpa den minsta badkaret tillgängliga för varje kakao body butter medan du fortfarande testa dem. Du kan även kan hitta gratis eller till låg kostnad prov-storlek versioner genom tillverkarens eller märke återförsäljare. Detta kommer att hindra dig från att slösa pengar på ett objekt som du inte kan använda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.