Hur många km ska jag kan gå till ner i vikt?

Walking gå ner i vikt är ett populärt alternativ för de som vill inleda ett träningsprogram. Walking är en av de bästa former av fysisk aktivitet som kan hjälpa människor att sprida pounds och må bättre om sig själva. Bara genom att gå en rask mile (1,6 km), en person kan bränna så många kalorier som någon som kör en (1,6 km) mil i måttlig takt.

En vettig målsättning är att promenera i 30 minuter vid minst fyra eller fem gånger i veckan för att få mest nytta av en gående program. En 150-pund (68 kg) person som går mellan 3. Från 5 till 4 (från 5,6 till 6,4 km) miles i timmen kan räkna med att bränna ca 300 kalorier. Walking flera dagar detta avstånd kan hjälpa den genomsnittliga personen gå ner i vikt.

För att gå att gå ner i vikt, bör en person försöker ta fler steg under hela dagen. Mängden steg kan spåras genom att bära en stegräknare. Ta trappan istället för hissen eller rulltrappan kommer att hjälpa de flesta människor att uppnå målet att gå mer miles. Till exempel, om en person tar minst 5. 000 steg under loppet av en dag kommer hon har gått ca 2. 5 (4 km) miles.

Arbete med teknik för att gå att gå ner i vikt. Till exempel att böja armarna i 90 graders vinkel och pumpa som en friidrottare kommer att hjälpa en person att uppnå en snabbare promenadtakt. I genomsnitt kommer tillåta någon att bränna cirka fem till tio procent fler kalorier. Förbränner mer kalorier kommer att hjälpa någon promenad ner i vikt.

En annan bra metod att använda medan du går är att anställa intervallträning. Var femte minut, påskynda promenadtakt. Hålla jämna steg i ungefär två minuter innan han återvände till den vanliga hastigheten.

I stället för att gå på ett spår, anser varierande terräng. Till exempel kommer gå på sand, gräs eller grus öka kalori bränna. Vandra uppåt kan även bränna fler kalorier än att gå på en plan yta, så länge rollatorn upprätthåller en jämn takt. Uppför går också hjälper en person att bygga styrka och uthållighet som hon arbetar för att göra den till toppen av en kulle.

Att välja att gå att gå ner i vikt är en av de enklaste, mest prisvärda bedriva verksamhet försöka. Om en person går på ett löpband eller utomhus, promenader är ett lämpligt sätt att gå ner i vikt och må bättre. Människor i alla åldrar kan dra nytta av att gå, och ingen särskild utrustning behövs för att delta i en vandring program. Innan en person börjar någon form av motion, det är viktigt för henne att få sin läkare om lov först.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.