Hur köper jag säkert receptbelagda läkemedel på nätet?

köpa receptbelagda läkemedel på nätet är ett sätt att många människor spara på sjukvårdskostnader. Att köpa receptbelagda läkemedel på nätet kan vara ett säkert och effektivt alternativ, men det är viktigt att veta hur att göra det, annars kan du lägga din finansiella och fysiska hälsa i fara. Några tillbringade minuter innan du lägger din beställning kan spara tid och huvudvärk senare.

Ditt första steg när man köper receptbelagda läkemedel på nätet är att låta din läkare vet vad ni tänker göra. Det kan hända att han har andra patienter att köpa receptbelagda läkemedel på nätet, och han vet av en betrodd onlineapotek. Denna rekommendation kan göra processen för att köpa receptbelagda läkemedel på nätet mycket enklare.

Om du inte tänker besöka en läkare, utan i stället planerar att skaffa ett recept från en läkare, kan du tänka om din plan. Samtidigt finns det inget tekniskt olagligt med denna process, Förenta staternas regering frowns om metoder för att söka diagnos och recept på Internet. Tänk noga igenom varför du vill ta en drog utan att prata med din husläkare.

Med ett giltigt recept från din lokala läkare, är du redo att börja processen för att köpa receptbelagda läkemedel på nätet. En snabb sökning på Internet med hjälp av namnet på läkemedlet plus ordet Internet bör ge ett överflöd av resultaten. Du kan hitta många meningslösa webbsidor och webbplatser som uppenbarligen bedrägerier.

När du har en lista med flera internetsidor som ser lovande ut, ta en närmare titt på deras webbplatser. Närmare bestämt, kolla in deras vanligaste frågan sida och ta reda på hur de vill se dina recept och hur de acceptera betalning. De flesta Internet-apotek kommer att kräva att du faxa en kopia av receptet för dem. Betalningen är ofta möjligt med en mängd olika metoder. Det säkraste för konsumenten är ett kreditkort.

Om Internet apotek tar emot betalningar via elektronisk överföring, postanvisningar eller Western Union överföring bör du vara skeptisk. Även om inte alla apotek vidta alla typer av kreditkort, inte emot något kreditkort bör ta upp en röd flagga. Kreditkort, inte betalkort som kan användas som kreditkort, ger en extra lager av skydd mellan dig och Internet apotek.

Efter att du lyckats köpa receptbelagda läkemedel på nätet är det viktigt att noggrant läsa all den information som lämnas om medicinering. Du kommer inte träffas öga mot öga med en farmaceut, så det är viktigare än vanligt att forska i mediciner som du köper och se till att de inte kommer att interagera med andra läkemedel eller kosttillskott som du för närvarande tar.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.