Hur kan jag minska barnsjukdomar smärta för mitt barn?

Många barn är obekväma när de tandsprickning. Vissa kör en låg feber och har ljusa röda kinder. Andra gånger kan du berätta en baby är barnsjukdomar som hans irritabilitet, extra dreglar, eller om du ammar, kan du notera en mycket smärtsam klämma på bröstvårtan. Det finns faktiskt en hel del tips för att minska barnsjukdomar smärta hos spädbarn. Vanligtvis mellan dessa tips, hittar du en metod eller två att barnet flesta föredrar.

En del mammor tycker att omvårdnad ett barn oftare kan bidra till att minska barnsjukdomar smärta. Du kan få lätt få ett barn att sluta bita genom att barnet i nära till bröstet när han slår ned, så han måste öppna munnen för att andas. Eftersom barn följer inte bara näring utan även tröst i omvårdnad, ett par extra matning, eller bara en stunds amning kan signifikant minska barnsjukdomar smärta i vissa spädbarn.

Andra barn behöver något att tugga för att minska barnsjukdomar smärta . Du kan anställa ett antal affären bitringar för detta ändamål. Vissa är vätskefylld och kan frysas. Kalla saker hjälper ofta minska barnsjukdomar smärta eftersom de hjälper bedöva tandköttet. Du bör vara särskilt försiktig när ett barn redan har några tänder. De kan bita genom yttre täckning av gel eller vätskefyllda bitringar och även nappar. Var noga med att göra något barnet klarar av att bita igenom.

En annan metod som drar nytta av med kallt fryser fuktigt tvättlappar för barnet att tugga på för att minska barnsjukdomar smärta. Förvara dem i plastpåsar så att de hålls sanitära och ta inte på att "frys" eller frys-bränna smak. Regelbundet byta disktrasor, med några dagars mellanrum, med nya, och bara låta ett barn ha en tugga på en frusen en. Var noga med att tvätta den igen innan omfrysning det.

Vissa barn får hjälp av en liten bit av gummi massage för att minska barnsjukdomar smärta. Med rena händer, gnida ett finger längst upp i tandköttet och utöva en mycket liten press på varje ny tand eller svullna tandköttet. Du kan också gnugga lite på is, men se till att hålla tag i det, så barnet inte kvävas. En drink från en flaska kallt vatten kan också minska barnsjukdomar smärta, eller från en sippy kopp om ett barn inte tar flaska. Om ditt barn är enbart ammas kan du erbjuda kylda bröstmjölk i stället.

En del människor föredrar att använda aktuella analgetika som Orajel?. Dessa kan bäst precis innan ett barn är redo att sova middag eller sova för en natt. Dregling tenderar att göra dessa ineffektiva inom 10-30 minuter, men ger momentan lättnad kan vara just den sak för att minska barnsjukdomar smärta tillräckligt länge för att en baby att sova.

När ett barn riktigt obehagligt, finns det ingen anledning att förlänga obehag om ovanstående metoder inte fungerar. Använda barn paracetamol eller ibuprofen kan minska barnsjukdomar smärta och främja ett lyckligare barn. Detta kan också minska några små feber en baby kan vara avstängd på grund av tandsprickning. Som en bebis växer mer vana vid att få tänder, börjar de vanligtvis TÄNDER med mindre obehag. Det är normalt under den första och andra året när barnsjukdomar smärta är mest sannolikt att uppstå. Å andra sidan, vissa barn verkar klara av de barnsjukdomar fas med minsta möjliga obehag och kan bara måste hållas, distraherad eller kela.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.