Hur kan jag hitta en känd massageterapeut?

Många nytta emot en massage regelbundet. Det kan dock vara svårt att hitta en ansedd massage terapeut, som ett stort antal människor erbjuder massage med minimal utbildning. Framför allt i städerna, ska du söka med vård av en kvalitet massageterapeut att se till att du arbetar med någon som är etiskt och färdigutbildad.

Innan du försöker hitta en känd massageterapeut i ditt område, det hjälper till att känna till kraven för att verka massage. De flesta städer har ett lägsta antal timmar som utbildning krav, från 200 timmars utbildning till 1500. Var försiktig om att se en massageterapeut som inte har uppfyllt utbildningskrav, eftersom det innebär att han eller hon förmodligen också öva utan att vara registrerade. Detta kan göra det svårt för dig att klaga om du inte är nöjd med din session. Om du vill ha en terapeut som är specialiserad på en viss modalitet, leta efter mer utbildning och certifiering.

För att hitta en ansedd massageterapeut, bidrar den också att vara kunniga om massage. Det finns många typer av massage som sträcker sig från traditionella svenska stil till Watsu, så se till att forskningen olika massage metoder och välja en som är rätt för dig. I de flesta fall kan en yrkesorganisation för massage terapeuter som fokuserar på att särskild teknik sökas upp om du vill ha mer information om tekniken och människor som praktiserar det i ditt område.

Det är en utmärkt idé att börja genom att hitta någon som refererar till sig själv som en "massageterapeut," eftersom det används vanligtvis av professionella. Begreppen massör och massör har fallit i onåd för hänvisning till massageterapeuter, till stor del därför att de har adjungerad av massage salonger som erbjuder en annan typ av massage.

Ett antal professionella organisationer som associerade Kaross Massage proffs kan hjälpa dig att hitta en ansedd massageterapeut. Vanligtvis professionell massage organisationer behålla en förteckning över medlemmar och kan hänvisa dig till medlem massageterapeuter i ditt område. För att bli listad som en medlem, en massageterapeut måste samtycka till att följa en etisk kod och måste visa tillräcklig utbildning för det område där han eller hon utövar.

Bästa stället att hitta en välrenommerade massageterapeut är ett dagspa. Dag spa har oftast strikta uthyrning krav, säkerställa att deras personal är mycket kvalificerade och etiska. Spas måste hålla certifieringar för sin personal på fil och försäkringsbevis, vilket gör ett besök på ett spa mycket mer bekvämt för dig. Dessutom, om du hittar en ansedd massage terapeut i ett dagspa, kan du köpa ofta en paketlösning av massage som gör att du kan få en liten rabatt på repeat sessioner.

Om du väljer att hitta en välrenommerade massageterapeut via reklam, läsa språket i hans eller hennes annonser med omsorg. Ta reda på om den massage som erbjuds i terapeutens studio, eller om han eller hon kommer att göra en session på ditt hem. När du ringer terapeuten för att boka tid, se till att fråga om teknik, massageterapeut användningsområden där han eller hon utbildats, hur många timmar han eller hon har tillkommit, och avgifterna för massage. Om du får en konstig känsla efter ett möte eller telefonsamtal, bör du nog söka en annan terapeut.

En annan metod för att hitta en ansedd massage terapeut är att be vänner och kollegor för rekommendationer. Word of mouth bidrar till att sprida kunskap om duktiga och etiska praktiker. När du hittar en ansedd massage terapeut, se till att rekommendera honom eller henne till dina vänner, bidrar till att främja affärer för etisk och engagerade massageterapeuter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.