Vilka övningar leder till bättre Muscle Definition?

Om du vill muskel definition finns en mängd olika övningar som du kan göra. Det mest effektiva sättet att bygga muskler är genom styrketräning. Ett omfattande styrketräning program hjälper dig att utveckla muskler i alla delar av kroppen. Den tid det tar att se resultat beror på en mängd faktorer.

Om du är överviktig, är det möjligt att bygga en imponerande mängd muskler som ingen kan se. Ett lager av kroppsfett över dina muskler kommer att skymma dem ur sikte. Om du är mycket mager, även en liten mängd muskler kommer att vara mycket synliga. Även smala personer kräver mindre muskler att visa definition, är det ofta svårare för dem att bygga muskler.

Många människor som försöker öka muskel definition gör misstaget att endast utöva de muskler som de kan se när de tittar i spegeln. Gymmet är fullt av människor som gör bicep lockar och pressar bänk. Även om dessa muskler är viktiga, är det viktigt att du inte försummar din rygg och benmuskler också. Dessa muskler är inte lika synliga, men genom att stärka dem, förbättra dig din hållning och ge en mer balanserad utseende.

För att öka muskel definition är det viktigt att utmana dina muskler. Muskeltillväxt är resultatet av mikroskopiska tårar för att muskelfiberstrukturen. När tårar läka, tillsatta vävnaden ökar styrkan och storleken på muskeln. För att bygga muskler storlek, gör färre repetitioner av varje övning, men använder en tyngre vikt. Till exempel, om du normalt gör 15 repetitioner av en övning öka vikten dramatiskt, men bara gör fem repetitioner.

Ett annat sätt att öka muskel definition genom att låta musklerna vila. Den faktiska muskeltillväxten inträffar under den viloperiod. Om du inte ger dina muskler med passgång möjlighet att vila, du inte bara riskerar skador och utbrändhet, men det är osannolikt att du kommer se någon signifikant ökning av storleken på dina muskler.

rätt kost är den sista komponenten för att öka muskel definition. En hög proteinhalt kost ger kroppen vad den behöver för att växa. Protein ökar också din känsla av fullkomlighet. Om du är över din idealvikt och vill förlora några pounds så att din muskeltillväxt är mer märkbart, en kost högre i protein hjälper dig att må bättre längre och ger dig massor av energi att träna.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.