Vilka olika typer av natur Cleanser?

Naturligt rengöringsmedel kan komma i många former, storlekar och typer. Varje sort används för ett annat ändamål och får genomföra olika naturliga ingredienser för att möta olika behov hos konsumenten. Vissa typer av naturliga rengöringsmedel innehåller frukt extrakt, socker, eller naturliga oljor.

En typ av naturlig cleanser använder naturliga exfolierande att skrubba bort döda hudceller i ansiktet eller kroppen. Socker är ett exempel på en naturlig peelingen, och den finns i en mängd olika produkter. För att få bästa resultat från en exfolierande tvätta är det viktigt att rätt typ köps. Med andra ord, endast använda ett naturligt rengöringsmedel gjorda för ansiktet i ansiktet. Exfolierande gjort för kroppen kan innehålla större och grövre skrubbrar som är för hårda för den känsliga huden i ansiktet och på halsen.

Örter, frukt och grönsaker kan också hjälpa till att skapa naturliga rengöringsmedel. Många växter har naturligt medicinska och terapeutiska egenskaper som kan bidra till att lindra en rad olika hud problem. Till exempel hjälper gurka minska svullnad och inflammation. Detta gör det perfekt för ringar under ögonen och lugnande irriterad hud. Andra ingredienser kan innehålla antibakteriella egenskaper, vilket gör dem perfekt för användning i en akne rengöringsmedel.

En naturlig cleanser också kan vara tillgängliga för personer med känslig hud. Denna mångfald kan använda mycket skonsam helande örter tillsammans med renat vatten för att förhindra irritation och rodnad. För denna sort, med äkta naturliga ingredienser är nyckeln till effektivitet, så många artificiella ingredienser kan göra huden bekymmer värre.

När du letar efter en naturlig cleanser, är det första stället att titta på de lokala hälsokostaffär. Ofta är dessa platser kommer att göra en mängd olika naturliga rengöringsmedel för nästan varje hudtyp. Trots detta är det fortfarande en bra idé att kontrollera etiketter mycket noga att vara säker på en "helt naturlig" produkt verkligen är tillverkad av naturliga ingredienser. Inte bara kan en missvisande titel få konsumenter att köpa produkter som inte är så hälsosamt för dem som de tror, att alla naturliga etiketten kan göra dem dyrare även om de inte riktigt kommer från helt naturliga källor.

Som med alla rengöringsmedel, helt naturliga rengöringsmedel kan orsaka hudirritation hos vissa personer. Därför är det viktigt att ägna stor uppmärksamhet åt ingredienser samt hudreaktionen att undvika allvarliga reaktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.