Vilka olika typer av Facial Fettsugning?

Facial Fettsugning är ett förfarande som tar bort fett från halsen, hakan och halsbitar. Kandidater för ansiktsigenkänning fettsugning önskar en tunnare, stramare utseende i ansiktet regionen. Men människor som är mer än 30 pounds överviktiga bör inte genomgå en ansiktsbehandling fettsugning. Fördelen med denna typ av operation är att ärr minimeras. Efter operation sker lätt svullnad i en vecka till en vecka och en halv.

Facial fettsugning tar bort fett från halsen, förbättrar utseendet på vikande halsbitar minskar påsar under ögonen, rynkor jämnar nära den övre ögat och kan eliminera en dubbel haka. Operationen använder narkos på de delar av ansiktet som körs på. Ett snitt görs i regionen, och ett verktyg som kallas en kanyl tränger snittet att ta bort överflödigt fett. Detta kallas Sug-Assisted Fettsugning.

Det finns flera typer av operationer är att de som vill ansiktskonturering kan genomgå. SVULLEN Fettsugning är ett förfarande där läkaren sprutar in vätska i området att fettet kommer att tas bort från. Han eller hon sedan använder en särskild, mindre kanyl att suga ut fett. Ultraljud-Assisted Fettsugning (UAL) är reserverade för patienter med fett regioner som inte kan minskas genom kost eller motion, eftersom den kan ta bort stora mängder fett på en gång. Ett ultraljud Fettsugning fungerar ungefär som Suction-Assisted Fettsugning, men det är speciellt avsett att förbättra den del av det behandlade området.

Under en Servoassisterad Fettsugning, penetrerar ett gas-eller eldrivna ihåliga röret hud och vakuum ut fett, ärrvävnad, och fibrös vävnad. Spetsen på instrumentet rör sig fram och tillbaka, med hänsyn till rörelse genom vävnaden. Denna typ av ansiktskirurgi fettsugning kirurgi är dyrare än de flesta av förfarandena. VASER övervakad fettsugning kombinerar teknik med nya kirurgiska tekniker för att lösa upp och avlägsna vävnader av fett. Denna operation ger en av de kortaste återhämtningstider av alla typer av operationer.

Submental fettsugning fungerar mest effektivt för dubbel haka borttagning. Det kondenserar direkt fett genom excision och strama rutiner. Extern Ultraljud övervakad Fettsugning (XUAL) är en mer komplicerad operation. Högfrekvent ultraljud fält penetrera huden är våt vävnad som har injicerats med vätska, som under SVULLEN fettsugning. Detta gör att fett att lätt tas ut, och det skiljer sig från inre Ultrasound-stödberättigade Fettsugning på grund av den energi som tillämpas genom huden snarare än genom en kanyl.

Även ansiktet Fettsugning är en effektiv operation för att avlägsna oönskat fett plåster, bör endast utföras av kvalificerade läkare. Resultatet är ett mer ungdomligt utseende, med hårdare, mer konturerade och definierade funktioner. Operationen medför dramatiska resultat, så att patienter bör seriösa innan ett möte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.