Vilka är fördelarna med en elektrisk tandborste?

Tidigare, om man ville köpa en elektrisk tandborste, skulle det vara att besöka apparaten del av det lokala varuhuset. Numera är dessa batteri-eller eldrivna rengöring av tänder enheter finns praktiskt taget överallt, även i snabbköpet!

Vi vet alla att borsta tänderna kan ta bort mat och plack från tänderna och tandköttet, utan också minskar om karies, gingivit och andra sjukdomar i tandköttet. En elektrisk tandborste kan göra allt detta och mycket mer. En studie som jämför dem som använde en elektrisk tandborste för att de som använder en manuell tandborste visade att medan den manuella borsten gjorde ett godtagbart jobb, rengjort den elektriska tandborsten jämförelsevis bättre.

inte bara elektrisk tandborste gå snabbare för en djupt tand rengöring, också blir under tandköttet, vilket minskar gingivit. Dessutom är en elektrisk tandborste perfekt för dem som lider av artrit, karpaltunnelsyndrom och andra smärtsamma eller allvarliga sjukdomar. Eftersom roterande elektrisk tandborste huvudet gör allt jobb, den som utför borsta inte hela tiden måste flytta händer, handleder eller armar fram och tillbaka till borste.

Förutom märkbart vitare och synbart renare tänder, har ägaren till en elektrisk tandborste fräschare andedräkt än någon som manuellt borstar. Detta är inte att säga att den som använder en manuell tandborste automatiskt lider av dålig andedräkt, men statistiken visar en elektrisk tandborste rengör bättre. När munnen är renare, är andedräkten fräschare.

Den som äger en manuell tandborste tenderar att borsta hårdare än de som har en elektrisk tandborste. Även om detta är normalt anses vara bra är det viktigt att notera att om tänderna är borstade för hårt kan den vävnad som täcker tandköttet skadas. En elektrisk tandborste kräver mindre tryck, vilket tandköttet med minimala skador från borstning.

De flesta som borsta manuellt har de bästa avsikter. Men deras borsta bort mat och plack bara från själva ytan på tänder och tandkött. En elektrisk tandborste, å andra sidan, tränger mer än det översta lagret, vilket garanterar maximal plack avlägsnas och en hela ren mun.

I de flesta fall vilken typ av tandborste man använder är en fråga prioritetsordning. Så länge du har bra borstar vanor och tandtråd minst en gång dagligen, kommer dina tänder vara friska oavsett om du väljer en elektrisk tandborste eller en som är manuell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.