Vad är några Ergonomisk Telefon tillbehör?

telefon, särskilt när de används ofta under dagen, kan orsaka ett antal hals och problem axel. Lyckligtvis kan dessa skador undvikas genom korrekt användning av telefon, tillsammans med hjälp av ergonomiska tillbehör.

En av de mest populära ergonomiska telefon tillbehör telefonen headsetet. Med den ergonomiska headsetet är användarens händer frigjordes att fortsätta arbeta. Den förhindrar också att användare tippa hans eller hennes huvud åt sidan för att hålla telefonen på plats mellan huvudet och axeln. Med tiden, luta huvudet åt sidan för att hålla telefonen i detta läge kan leda till extrem smärta och till och med fysiska skador.

Om en ergonomisk telefon Headsetet är inte ett genomförbart alternativ, en annan ergonomisk telefon tillbehör som kan användas är ett vadderat telefon vila. Detta underlag är fäst på baksidan av telefonen. I grund och botten detta tjocknar telefonen och gör det möjligt att vara mer bekvämt vilade på axeln. Som ett resultat, behöver användaren inte luta sitt huvud så långt för att hålla telefonen på plats.

Även med denna ergonomiska telefon tillbehör, en del personer tenderar att greppa telefonen för hårt, vilket kan leda till smärta i handleden. Därför använder ergonomiska tillbehör inte räcker för att förhindra smärta från utvecklingsländer under telefon. Det är också viktigt för användaren att uppmärksamma hur han eller hon använder telefonen och rätt dåliga beteenden. Det är inte nödvändigt att använda en hel del kraft när du håller en telefon, och i själva verket borde handled hållas i så neutral ställning som möjligt.

En telefon arm är även en positiv ergonomiska tillbehör, eftersom det hjälper till att hålla telefonen inom räckhåll. En telefon arm är helt enkelt en särskild typ av monter utformats speciellt för en telefon. Stativet kan expandera och vara placerad på en plats som håller telefonen inom räckhåll, samtidigt som man håller telefonen från arbetsstationerna. När det gäller de teleskoprörelsecykeln telefon arm, är det också möjligt utöka armen och rotera plattformen 360 grader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.