Vad är Dairy Alternativ till laktosintolerans?

Laktosintolerans är ett tillstånd som kännetecknas av svårigheter att smälta laktos, som är det viktigaste socker i mjölken. Vissa populationer även asiater är mycket mer mottagliga för laktosintolerans, beroende på historiska skillnader i kosten. Ett brett utbud av mejeriprodukter alternativ har tagits fram för dem som lider av laktosintolerans, med många produkter är ganska gott.

lider av laktosintolerans brukar uppleva intestinal obehag efter konsumerar mejeriprodukter, vilket gör villkoret relativt enkelt att diagnostisera. Om mejeriet konsumtion åtföljs av gas, kramper, illamående och diarré, en läkare besök för att bekräfta laktosintolerans kan vara i ordning. Tillståndet orsakas av brist på laktas, en mag enzym som bryter ner laktos. Som ett resultat av laktosintolerans varierar i svårighetsgrad, med vissa offer kan äta minimalt mejeriprodukter, som andra inte kan konsumera mejeriprodukter alls.

I de flesta fall kan personer med laktosintolerans konsumera åldern ostar, eftersom åldrandeprocessen har brutit ner laktos. Dessutom kan vissa djur-mjölk är lägre i laktos än andra, och experiment med getmjölk, sto mjölk, och får mjölk kan vara framgångsrika. Vissa människor har också experimenterat med laktas piller tas innan du äter mejeriprodukter. Men mejeri alternativ finns tillgängliga, och är utmärkta alternativ.

Mejeriprodukter alternativ har gjorts av olika kulturer i tusentals år, och inte syftar på laktosintolerans ihåg det till ganska nyligen. I Japan har till exempel, där mjölkdjur är ett ganska nytt, soja och ris mjölk gjorts i århundraden och används i en mängd olika livsmedel. Förutom att vara lägre i fett-, mejeri-alternativ har ofta ett högre näringsvärde än mjölk, särskilt komjölk, beroende på vad de är gjorda av.

De två vanligaste mejeriprodukter alternativ soja och mjölk ris. Båda mejeri alternativ finns tillgängliga i färska, frysta eller stabiliserats och hylla säkra former, och är oftast lagras i de flesta större butiker. Med den ökande populariteten för sojaprodukter, sojamjölk är förmodligen det enklaste mejeriet alternativ att hitta. Både soja och ris mjölk sker genom blötläggning och fragmentering källan säd innan sila den genom cheesecloth eller ett finmaskigt såll.

Men är mjölkprodukter alternativ också av nötter, med mandel och cashewnötter mjölk är relativt lätt att få tag på. I teorin kan de flesta nötter användas för att göra mejeri alternativ, och även ta smak väl. Många kommersiella mutter mjölk finns i en rad olika smak alternativ, inklusive choklad, vanilj och Chai. Vissa konsumenter föredrar faktiskt den variant av mejeriet alternativ med konventionella mjölken.

De flesta mejeriprodukter alternativ kan övertalas till ost och smör konfigurationer också. Några färska nötter ostar är jämförbara med sina mejeriprodukter motsvarigheter, och användbara i matlagning samt för raka konsumtion. Många företag tillverkar också god mejeriprodukter gratis glass för veganer och laktosintoleranta som är väl värt ett försök. Laktosintolerans är en utmärkt ursäkt för att bredda smak med en mängd nya smak upplevelser, och många mejeriprodukter alternativ kan också göras i hemmet, något som inte kan sägas för konventionell mjölk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.