Vad är Brun utan sol Lotion och fungerar det?

Tidigare versioner av Brun utan sol lotion vänster ofta huden ser orange och onaturligt. Lyckligtvis har dagens lotion kommit långt. Alla krämer på marknaden innehåller en enkel sockerart molekyl som kallas dihydroxyacetonfosfat (DHA), som har varit känd sedan 1920-talet, till mörkare hudfärg. Stora kosmetiska företag idag tillverkar Brun utan sol lotion innehållande raffinerad DHA som formuleras på ett sätt som gör det möjligt att producera ett mer naturliga toner. Koncentrationen av DHA finns inom lotion varierar beroende på avsedd verkan, om högre koncentration ger mörkare färger. Till exempel, "lätt till medium nyanser" lotion innehåller något mindre DHA än lotion avsedda för "medelstora till mörka nyanser" av huden. DHA har godkänts av Food and Drug Administration som ingrediens i kosmetika och producerar få och ovanliga biverkningar.

DHA reagerar med proteinerna i döda hudceller och ger gult till brunt färgpigment, men det behöver inte tränga djupare in i huden. Tillämpning av DHA kommer att börja producera en effekt inom 24 timmar och huden kommer att fortsätta att mörkna i flera dagar efteråt. Önskad hudton kan kräva flera ansökningar för att uppnå. Eftersom färgen är endast förekommer på ytliga lagret av döda hudceller, kommer det att blekna bort under loppet av en vecka, i linje med det normala förfarandet i hudcell förlust. På grund av detta, Brun utan sol lotion är något som måste användas flera gånger i veckan för att upprätthålla önskad hudfärg.

För att få bästa effekt använder Brun utan sol lotion, tvätta och exfolierar huden för att avlägsna det översta lagret av döda hudceller innan du ansöker. Döda hudceller inte alltid jämnt fördelade och kan producera en ojämn effekt. Handtvätt rekommenderas också efter tillämpning lotion, eftersom det inte finns något mer onaturligt än tonade palmer. Det är viktigt att komma ihåg att en falsk solbränna skyddar inte mot UV-strålning och att solskyddsmedel ska alltid användas innan solexponering. Brun utan sol lotion är ett snabbt, säkert och effektivt sätt att få denna fina bruna färg utan att lämna huden till härjningar UV-strålning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.