Hur väljer jag det bästa neurologiska institutet?

En neurologiska institutet är främst inriktad på studier av nerver och störningar i nervsystem. Detta är ett mycket brett område för forskning och studier, och kan delas in i tre huvudsakliga kategorier: centrala, autonoma och perifera nervsystemet sjukdomar system. Det främsta syftet med en neurologisk institut är att bedriva forskning om specifika aspekter av neurologi. De verktyg som används för att utföra denna undersökning kan omfatta klinisk forskning, patient prövningar och förberedande tvärvetenskapliga projekt. När du letar efter de bästa neurologiska institutionen, forskare jämför normalt följande fyra punkter: fokusområde, tillgängliga resurser, kollegor, och stödtjänster.

neurologi är ett brett fält, med minst 15 olika inriktning och specialisering. En forskare eller forskare som skulle kunna berättiga till en position i en neurologisk institut har redan etablerat sitt kunnande och specialområde. Detta är det primära objektet att tänka på när väljer de bästa neurologiska institutet. Den ledande experter på området skulle kunna anslutas till specialisering och ger en idealisk möjlighet för utbyte av kunskap och utveckling av forskningsprojekt.

För att kvalificera för en placering eller position i en neurologisk institut, det finns minimala krav som måste uppfyllas för en vetenskaplig ståndpunkt. Minst doktorsexamen eller medicinska examen i neurologi krävs. Dessutom bör de sökande skall offentliggöras i stora vetenskapliga tidskrifter, har utvecklat och genomfört flera forskningsprojekt inom detta område, och vara aktiv i neurologi samhället. Administrativa befattningar kräver normalt en magisterexamen, förutom betydande erfarenhet av att arbeta i en akademisk forskningsinstitution.

Forskning möjligheter är avgörande för bästa neurologiska institutet. Det finns specifika resurser som krävs av varje forskare att slutföra sitt arbete. Dedikerad laboratorium och kontor, en budget för utrustning, förnödenheter och teknisk personal som behövs. Utöver dessa resurser kommer att forskare måste få tillgång till en aktuell bibliotek av forskning tidskrifter, relevanta texter och kontakt med andra forskare. De allra flesta neurologiska institut finns i större städer, i nära fysisk närhet till stora forsknings universitet och sjukhus.

Ryktet om alla institut bygger på kvalificerade forskare som är associerade med den. Det finns bara en handfull av neurologiska institut i världen, och toppforskare inneha positioner i dessa organisationer. Oftast är det de utnämningar är begrepp som bygger, så att andra forskare möjlighet att röra sig uppåt i organisationen, och att hålla konkurrenskraftiga atmosfären i det akademiska livet levande. Titta på volym och kvalitet i forskningen rapporter som publicerats av olika institut för att få en bättre uppfattning om rankning.

Institutionen administratörer, revisorer forskning, utveckling personal och annat stöd personliga är avgörande för en framgångsrik vetenskaplig eller akademisk institution. Detta stöd personalen är kritisk när de söker den bästa neurologiska institutet. Den mängd som finns tillgänglig, samt kvalitet och effektivitet är en indikator på den tid forskaren kommer att behöva spendera på administrativa frågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.