Hur väljer jag det bästa Sömnstörningar Center?

patienter som har svårt att somna eller att sova ofta kallas ett sömnstörningar centrum. I centrum, läkare och tekniker arbetar med patienten för att fastställa den exakta orsaken till sömnrelaterade problem. Som en del av den diagnostiska processen, patienter krävs ofta att sova i centrum. En serie bildskärmar är anslutna till patienten, och de spelas in och observeras under natten. De kvalifikationer för den personal, utrustning, samarbete med de lokala sjukhus och rykte är viktiga punkter att se när man väljer det bästa sömnstörningar centrum.

Även om alla avbrott i normal sömn mönster störande för patienten, det finns olika nivåer av prioritet bland yrkesverksamma sömnstörningar. En sjukdom som stör andningen, få ett minimum av sömn på en återkommande basis, eller orsakar beteende som är fysiskt skadligt anses hög prioritet. Irriterande eller irriterande sömnstörningar, t. ex. slipning av tänder eller rastlös ben är viktiga, men inte leda till oro.

Det främsta syftet med en sömnstörningar klinik är att skapa en central plats för tillträde till sömn oordning experter och tillhörande personal. Denna typ av klinik är normalt återfinns i ett stort centrum, med läkare från omgivningen remitterar patienter med återkommande sömnsvårigheter till centrum för utvärdering. Som en följd av detta är att klassificera personalen kritiska. Ta dig tid att läsa biografier av de läkare som arbetar på sömnstörningar centrum. De bör ha en kombination av akademiska meriter och därmed arbetslivserfarenhet, särskilt med anknytning till sömnstörningar.

Olika övervakning och registrering utrustning används i en sömnstörningar centrum. Kvaliteten på den utrustning som är direkt kopplat till noggrannheten i resultaten. Även en liten förändring i hjärtfrekvens, syrehalt, eller hjärnaktivitet kan ange orsaken till sömnstörningar eller medverka i utvärderingen av behandlingsplan. Även om all utrustning behöver inte vara ny, bör det alla i gott skick, regelbundet underhållas och bytas ut på ett schema.

Kolla listan med sjukhus, universitet och forskningsinstitut att sömnstörningar centrum är ansluten eller förknippas med. Det bästa center deltar i utbildnings-och forskningsprogram, eftersom de har personalens kompetens, utrustning och resurser för att stödja denna typ av verksamhet. Undvik alla center som inte är anknutet till minst ett lokalt sjukhus.

Reputation är mycket viktigt och en center som professionellt körs tillhandahåller högkvalitativa tjänster, och hjälper patienter kommer att få ett gott rykte. Som regel personer som har fått framgångsrik behandling för sina sömnstörningar är mycket högljudd med sin uppskattning och remittering till andra patienter. Tala med din läkare eller gå en sömnstörningar stödgrupp att ta reda på mer om erfarenheterna i andra människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.