Hur väljer jag det bästa Perfumed Body Cream?

Huden skall återfuktas regelbundet. Tillämpning av rätt typ av parfymerad kroppslotion för din hudtyp kan ändra det allmänna utseende, lukt, och känslan på din hud. När du väljer en parfymerad kroppslotion, det viktigaste att tänka på är den typ av hud du har. Eftersom alla är olika, det finns inget sådant som en universell bodylotion.

Människor som har torr hud bör leta efter en intensiv återfuktande kroppslotion. De som har fet hud kan vara bra att välja en parfymerad kroppslotion som inte innehåller olja. Om du råkar ha känslig hud, och sedan välja en helt naturlig kroppslotion är det bästa alternativet. När du har beslutat om din hudtyp, kan du börja att handla i enlighet med doften-en knepig strävan.

Även om det kan tyckas att välja din signatur Doften är lätt att göra, är detta inte alltid fallet. Om möjligt, prova ut varje lotion som tilltalar dig innan du köper den. Även om en lotion kan lukta bra när den är inne i en flaska, kan denna lukt förändras när lotion samverkar med huden, eftersom huden innehåller sin egen unika kemikalier. När en väldoftande lotion appliceras på huden, kan dessa kemikalier förändra det sätt som en lotion luktar. Således, provtagning olika lotion är det bästa sättet att bestämma en doft som kommer att komplettera din hud. Med detta sagt, vara noga med att inte urvalet mer än tre lotion på en gång-din näsa kan inte skilja mellan fler än tre dofter.

köpa två till tre olika krämer är bäst. På så sätt har du många alternativ för både dag och natt. Även om du kan njuta av en fruktig doft dagtid, en blommig doft kan vara bäst för ett kvällsarrangemang. Det viktigaste att komma ihåg är att välja dofter som du tycker om bär. Om en parfymerad kroppslotion är för stark eller för ljus, så du kanske inte vill bära den regelbundet.

Att välja en parfymerad bodylotion som också fungerar som en solskyddsfaktor är en bra idé. Huden bör skyddas från solen hela tiden, även under vintermånaderna, och använda en bodylotion som innehåller solskyddsfaktor innebär att du inte måste tillämpa en särskild lotion. När du har valt en beprövad doft som innehåller solskyddsfaktor är det viktigt att du lär dig att tillämpa dina parfymerad kroppslotion ordentligt.

Många gör misstaget att tillämpa lotion när huden är torr. Istället gäller lotion när huden är våt, eftersom våt hud absorberar lotion mycket bättre än torr hud gör. Genom att beväpna dig med de ovan nämnda kunskap kommer du att kunna välja ut de bästa parfymerade kroppslotion för din hudtyp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.