Hur väljer jag det bästa Metabola Typing Diet?

Välja det bästa metabola skriva kosten kan verka som en skrämmande uppgift, men med lite forskning, och eventuellt en del trial and error kan du hitta en bra viktminskning plan för din kropp. Begreppet metabolisk typning är tänkt att ge dig av upp-och nedgångar av "jojo" bantning cykel och hjälper dig att hitta rätt plan för just din ämnesomsättning. Eftersom varje persons kropp är annorlunda, anpassade planer är vanligtvis bättre.

Forskning tyder på att ingen enskild diet fungerar för varje person. Du kanske har hört dina vänner och familj berätta om en ny diet plan som de har försökt med stor framgång, bara för att upptäcka att den inte har samma effekt på dig. Sanningen är, nästan varje diet plan har vissa fördelar, och en del människor går ner i vikt på alla dem ganska fint. Du behöver bara för att upptäcka vilka av dessa planer kommer att fungera för dig.

En metabolisk typning kost är egentligen inte en särskild diet plan alls. Det är ett system för att räkna ut vilken typ av diet du ska använda baserat på din ämnesomsättning. En del organ svarar bättre på den låga Carb diet du kan ha sett eller hört talas om. Andra fungerar bra med låg fetthalt eller låg kalori planer.

Att upptäcka din metaboliska skriva diet, finns det olika webbplatser och böcker i ämnet för att komma igång. I allmänhet måste du svara på flera frågor om dig själv, din kropp och dina tidigare erfarenheter kost. Testet kommer sedan att beräkna dina svar att ge dig en diet plan som bör fungera bäst för din kropp typ. En avgift kan krävas för att få tillgång till dessa tester.

Om du betalar pengar för att hitta rätt metaboliska skriva kost är inte ett alternativ för dig, kan det vara en bra idé att göra några experimentera med olika kost planer själv. Oddsen är, om du har försökt banta förut, har du en allmän uppfattning om vad som kommer att inte fungera för dig. Gå inte tillbaka till en kost som har misslyckats tidigare. Gå vidare till en ny plan som du inte har provat tidigare, och en som du tror att du kan sticka med för lång tid.

Långt liv är det största kännetecknet för en framgångsrik metabolisk skriva diet plan. Om du inte kan hålla sig med programmet kommer du inte att hålla vikten off lång sikt. Med detta sagt, varje diet tar lite viljekraft i inledningsskedet i vikt-oavsett om det är den låga Carb diet eller en vegetarisk kost. Därför är det lika viktigt för dig att få ditt sinne beredd på framgång eftersom det är för dig att få din kropp förberedda.

Tala med din läkare om alla planer ni har försökt i det förflutna, och få hans eller hennes rekommendationer om alternativ som du kanske vill prova. Han eller hon kan till och med vet om tester som du kan ta för att få en bättre förståelse av rätten plan för dig. Dessutom har en fullständig fysisk undersökning utförs innan du delta i någon viktminskning plan att se till att du är i tillräckligt bra form för att tåla en ny diet och motion rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.