Hur väljer jag det bästa Licensierade akupunktör?

Medan många människor vill ha fördelarna med akupunktur i sina liv, kan de finna det svårt att välja en licensierad akupunktör. En hel akupunktur erfarenhet kan vara beroende av akupunktur utövare, så att veta vad man ska leta efter i en akupunktör kan hjälpa människor att göra ett upplyst val, vilket leder till en positiv wellness relation. Ett rent kontor, vänlig personal, och en bra rapport med den medicinskt ansvarige är faktorer värda börjar med i en sökning.

Licensiering är inte obligatoriskt på alla platser, så det första steget är att se till att utövaren är verkligen en licensierad akupunktör. Begär att få se referenser. En magisterexamen i orientalisk medicin är en bra referens att ha. För att kunna fullständiga rättigheter, bör han eller hon få denna examen från ett ackrediterat akupunktur skola, samt en godkänd poäng från en skriftlig och praktisk statliga styrelse examen. Efter avslutad examen kan han eller hon kan ha DIPLOMATE av akupunktur (Dipl. Ac. ) Som en titel efter hans eller hennes namn.

Om han eller hon är certifierad av den nationella kommissionen för certifiering av akupunktörer han eller hon har klarat testet, men kan eventuellt ha en licens. Istället för en licens, kan han eller hon helt enkelt haft en lärlingsutbildning under minst fyra år. Detta kan jämföras med att ha en licens, det är upp till patienten att avgöra om det är tillfredsställande erfarenhet innan samtycker till tjänster.

Ett medlemskap i American Academy of Medical akupunktur kan också vara vägledande av en bra läkare. Att vara medlem måste man ha haft minst 200 timmars utbildning. Många års erfarenhet kan även vara till hjälp, fråga akupunktör hur länge han eller hon har i praktiken.

frågade om används stilar är ett personligt privilegium som olika människor föredrar olika stilar. Till exempel personer som önskar färre nålar används på grunt huden djup kan välja en japansk stil, medan patienter hoppas på akupunktur i första hand skall utföras på sina händer kan föredra en koreansk metod. Fråga eventuella licensierad akupunktör om vilken stil eller stilar han eller hon använder.

Personlig budget bör också beaktas när man väljer en licensierad akupunktör. Akupunktörer kostnad som normalt per timme, och deras avgifter kan variera kraftigt. Medan mer erfarna utövare i allmänhet kostar mer, har högre pris inte alltid motsvara en bättre upplevelse. Med stöd av personliga rekommendationer från folk du känner, kan vara en mer pålitlig indikator, särskilt för dem med en liten budget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.