Hur väljer jag det bästa Exfoliating Facial Scrub?

Exfolierande ansiktsbehandling Scrubs bidra till att avlägsna smuts och döda hudceller från ytan av ansiktet och främja uppkomsten av frisk, mjuk hud. Det finns massor av olika typer av peeling ansiktsscrub produkter finns på bad-och skönhetssalonger, specialmaterial, snabbköp och webbutiker. Vid val av bästa exfolierande ansiktsscrub, bör en person att gå igenom resultaten han eller hon vill uppnå. Vissa scrubs är formulerade för att behandla antingen fet eller alltför torr hud, vissa itu akne eller rynka problem, och många andra har aromterapi fördelar. Genom att identifiera ingredienserna och rapporteras enligt olika buskmarker, kan en person göra ett välgrundat beslut om vilket som är det bästa valet.

Eftersom de flesta exfolierande ansiktsscrub Produkterna är speciellt utvecklade för att behandla vissa villkor är det viktigt att en person att ta hans eller hennes hudtyp beaktas. En individ med mycket torr hud skulle sannolikt vara bättre att välja en fuktgivande och skyddande buskar, såsom en som innehåller olivolja eller mandelolja. Hud som är fet tenderar att på bästa sätt scrubs som innehåller mer sura, som till exempel aprikos, ananas eller papaya extrakt.

Alla som lider av akne kan konstatera att ett kemiskt scrub fungerar bäst vid rengöring av huden och förhindra utbrott. Sådana produkter innehåller oftast lösningar av salicylsyra eller glykolsyra, som bidrar till att öppna porerna och torkar ut existerande finnar. En exfolierande ansiktsscrub med stora, kan grova partiklar också vara effektiva vid öppning porer. Många människor använder produkter som innehåller grovt salt, bakpulver, eller syntetiska kristaller för att hjälpa gnugga bort död hud och oljor.

Om en person har känslig hud eller finner att andra typer av Scrubs lämna sitt ansikte torrt och irriterad, är ett lugnande skura oftast det bästa valet. Ansiktsscrub produkter som är formulerade för känslig hud kan effektivt bort döda celler utan att den underliggande huden känns torr och öm. Gentle scrubs innehåller oftast en blandning av havregryn, socker, honung, eller örtextrakt som är kända för sina lugnande egenskaper.

Slutligen kan en person som vill investera i en exfolierande ansiktsscrub som har anti -aging fördelar. Produkter som är rika på antioxidanter är allmänt trott att föryngra huden och minska uppkomsten av rynkor. En exfolierande ansiktsscrub som innehåller lösningar av vitamin A, C och E kan vara mycket gynnsam åtdragning huden. Mjukgörande buskmarker med smör och vegetabiliska oljor är också populära anti-aging val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.