Hur väljer jag den bästa skolan polisman?

Det finns fyra saker att tänka på när man väljer den bästa skolan polis: examen sysselsättningsgrad, program längd, relationer med stad, stat och federala brottsbekämpande organ, och anseende. Polis skolan ger eftergymnasial utbildning som särskilt utformas för att uppfylla kraven i de associerade brottsbekämpande organ. Dessa program fokuserar på straffrätt, standard lag tillsynspraxis, fysiska tekniker kontakt och grundläggande psykologi.

Efter ett framgångsrikt slutförande av polis skolan, en examen kan söka möjligheter till sysselsättning med polisen eller myndigheter säkerhet. Från löner varierar mycket från byrå och plats, men är normalt mellan $ 20. 000 och $ 35. 000 amerikanska dollar (USD) per år. De flesta polis befattningar har skift på en sju dagar schema.

När man väljer den bästa skolan polis, leta efter publicerade statistik om examen sysselsättningsgraden på både sex och 12 månader efter examen. Sådan statistik omfattar vanligtvis börjar löner, samt indikatorer om positionerna är heltidsarbetande, kontrakt eller deltid. Fråga Alumni kontor för detaljerade rapporter för de senaste fem till tio år. Dessa rapporter ger fler detaljer, såsom den faktiska arbetsgivaren, utgångsläget rang och allmän industri. Detta är det bästa sättet att avgöra om akademiker att få anställning som antingen poliser eller säkerhet.

Programmet längden att bli ett poliskontor varierar från sex månader till tre år. Det bästa skolor erbjuder sommarkurser och arbetstillfällen placering att ge de studerande att avlägga examen snabbare. Det är viktigt att komma ihåg att potentiella arbetsgivare ofta kräver de varumärken från din tentamen. Se till att programmet ger djup och bredd i utbildningen som krävs för att hjälpa dig att klara ingången tester och undersökningar krävs för att bli en polis.

Läs programmet broschyr och prata med inskrivningen rådgivare om anslutningar med staden, statliga och federala brottsbekämpande organ. Titta in hur ofta jobbmässor, tal, presentationer och möjligheter till nätverksarbete arrangeras med personal från dessa organ. Fråga om positioner sommar praktikplats, arbetsförmedling arrangemang och andra program. Denna exponering är avgörande för att få erfarenhet och göra värdefulla kontakter.

Ryktet om en polis skolan är mycket viktig. Bläddra nyheter för de senaste 10 åren att få information om några större skandaler eller frågor på skolan. Prata med arbetsförmedlare om ryktet om skolan och den övergripande kvaliteten på utexaminerade. Det bästa polis skolor arbetar hårt för att utbilda poliser till en högre standard och det märks i deras anseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.