Hur väljer jag de bästa online recept?

Om du letar efter en gratis online recept, finns det flera saker du bör tänka på. Det finns kvalitet företag som erbjuder gratis online receptbelagda läkemedel, men det finns också gott om bedrägliga företag som inte får leverera exakt vad du beställer. Gör din hemläxa noggrant för att undvika att få tas vara på, eller ännu värre, att de får ett läkemedel som kan vara skadligt för din hälsa.

Se alla online receptbelagt läkemedel plan är licensierad att avstå och förmedla receptbelagda läkemedel. Det finns en hel del svarta marknaden försäljare där, och ofta sina läkemedel är inte samma sak som de som ges av en legitim apotek. Du skulle alltid bäst att arbeta med någon som är utbildad i läkemedel för att se till att du får exakt vad du betalar för utan en större risk att ta något du inte är bekant med. Dessutom kan utbildad personal hjälpa dig att identifiera potentiella läkemedelsinteraktioner som du kanske inte känner till.

För att hitta en ansedd gratis online-återförsäljare receptbelagda läkemedel, tala med din läkare eller apotekspersonal om företag som de vet om. Ofta kan de hänvisa dig till ett företag som drivs av licensierade apotekare och följer alla lagar och förordningar som krävs för att sälja läkemedel. Din läkare ska ha för att dels anmäla ditt recept. Om en webbplats påståenden du kan få läkemedel receptfritt och du behöver normalt en, du skulle göra klokt i att göra affärer på annat håll.

Se upp för webbplatser som gör anspråk som verkar för bra för att vara sant. Gratis online recept program bygger ofta på inkomster eller vilken typ av läkemedel ges. Varje webbplats som hävdar du kan få en medicin gratis utan ett recept är förmodligen en bluff. Du kommer att vinden får betala för något någon gång. Var noga med att läsa alla finstilta för att du ska veta exakt vad du får.

I de flesta fall om du har problem med att betala för ditt recept, en säkrare satsning skulle vara att diskutera situationen med din läkare eller apotekspersonal. Många läkemedelsföretag har nu särskilda program för behövande medborgare och flera populära apotek nu erbjuda generiska läkemedel till en bråkdel av de vanliga kostnaderna. Om du har mycket extrema förhållanden och även dessa billigare alternativ inte är genomförbart, tala med din läkare om att ta gratisprover av läkemedel med dig. Ofta kan dessa ges i en månads leverans eller mer, så att du tid att ordna med betalningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.