Hur får jag intryck av Neck rynkor?

Många tror att nacken rynkor ett oundvikligt faktum av liv. Även om det är sant att risken för rynkor ökar med åldern, det finns ett antal sätt för att minska framträdande av rynkor och hjälpa halsen behålla ett mer ungdomligt utseende. Strategier för att hantera rynkor allt från enkla livsstil förändringar som genomgår kirurgi.

Ett viktigt sätt att hålla nacken rynkor i schack är med hjälp av diet och motion. Tillsammans med att äta ordentligt och delta i verksamhet som fungerar på olika muskler grupper runt om i kroppen, bland annat nacken övningar i din dagliga rutin kommer att hjälpa till att minimera rynkor i inte bara nacken, men även den övre delen av bröstet. Motion bidrar till att öka cirkulationen och hålla tillförseln av syre till vävnaderna konstant. Detta i sin tur hjälper till att spola bort toxiner som tenderar att tömma kollagen i huden. Det finns flera enkla halsen övningar som kan göras i nästan alla miljöer.

Tillsammans med motion, utveckla god praxis hudvård kommer också att bidra till att minimera uppkomsten av halsen rynkor. Använda rynkkrämer som hjälper att återfukta huden och ersätta en del av kollagen som förloras över tid kommer att bidra till att hålla nacken ser frisk. Samtidigt kommer den friska huden vara mindre känsliga för slapp, som är en av anledningarna till att rynkor visas. En god kvalitet över disk skrynkla grädde som används för ansiktet rynkor kommer att fungera lika bra med hals rynkor.

En annan effektiv metod för att skrynklas behandling innebär att ändra några personliga vanor. Många människor tenderar att titta nedåt när du läser en bok, se på tv, eller sitter framför en datorskärm. Resultatet är att veck i huden på halsen skapas över tiden. Justera ditt synfält så att du ser rakt fram i stället för nedåt kommer att gå en lång väg mot att förhindra uppkomsten av veck. Kontrollera att TV-och dataskärmar är upp till ögonhöjd och använda en BOKMONTER att placera boken så hakan är upp stället pekade nedåt.

Även något så enkelt som att bli av med ett par säng kuddar kan bidra till att minska hals rynkor. Alltför många kuddar under huvudet när de sover utför samma vikning som uppstår när man tittar nedåt på en dator eller TV-skärmen. Genom att använda en enda kudde som ger stöd för halsen, men inte liv huvudet uppåt inte bara kommer att bidra till att minimera hals rynkor, men kommer också att minska risken för nack-och ryggsmärtor.

Det finns alltid möjlighet att behandla hals rynkor med plastikkirurgi. Men kom ihåg att processen kommer att behöva upprepas efter flera år. Som med alla typer av kirurgi, finns också risken för infektioner och andra komplikationer. Prova andra metoder först, du kanske upptäcker att de kommer att minimera rynkor tillräckligt, och kommer att kosta en hel del mindre på lång sikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.