Bär Flip flops är dåligt för din rygg och fötter?

använder flip flops en gång ansågs ett sätt felsteg, en sko avsedd enbart för stranden lämnar marknaden eller en snabb promenad till brevlådan på en varm sommardag. Men på senare år, använder flip flops har blivit betydligt mer mode framåt, om än inte helt godtagbart skor till lunch, en middag datum, eller ens en kongressens möte i Vita huset. I själva verket har använder flip flops blivit så populär att många stora designers från J. Crew till Lands 'End designar dem för massorna. Dock idrottsmedicin och experter fotvård varning om att bära flip flops skulle kunna vara dåligt för våra kroppar.

Det finns många skäl till varför använder flip flops kan vara skadliga för våra kroppar och de vetenskapliga undersökningar som finns där för att backa upp det. Som regel flip flops är inte särskilt stödjande skor även om de är bekväma och svala att bära. Det finns nästan inga hålfotsinlägg till en flip flop sko och ha dem överdrivet faktiskt kan påverka fötter, ben och nedre delen av ryggen.

Vidare, av en ren art design, använder flip flops ger oss anledning att ändra vår gång. En sko som inte är exakt konstruerade så att foten går vilandeförklara flip flop inte på foten bra. För att gå utan att förlora en sko, folk ändrar omedvetet sitt sätt att gå. Under en lång tid, alltför bära flip flops skulle kunna leda till fot, ben och ryggsmärta.

Den långsiktiga effekten av att bära flip flops har varnat för, men vissa podiatrister också varnar för kortsiktiga effekter. Använder flip flops istället för lämpligare skor för vissa verksamheter, särskilt när uttalad promenader är involverade, kan leda till skadade fötter och vrister. Stabiliteten i flip flops saknas, vilket gör det mer sannolikt att halka, resa, höst och därefter vrider en fotled.

Utan att behöva ge upp använder flip flops helt, rekommenderar experter att begränsa användningen av flip flops. För verksamheter som kräver alltför promenader eller verksamhet, t. ex. shopping eller trädgårdsarbete, anser bär en mer lämplig sko. När shopping för flip flops, undvika de fattigaste gjort sorter som lätt kan vrida i dina händer. I stället leta efter flip flops eller sandaler som har en kraftigare, tjockare, välgjort ensam. Det finns också några sorter som är utformade med mul hälsa i åtanke. Även mindre modernt, dessa flip flops erbjuda ett visst stöd och stabilitet utöver de traditionella platta sulor sko.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.