Vilka olika typer av träning utrustning?

Om du är redo att komma i form eller förbättra din träning, det finns många typer av träningsutrustning du ska bli bekant med. Träningsredskap indelas i två kategorier baserat på den typ av motion: cardio eller styrketräning. Båda typer av motion, tillsammans med stretching, är avgörande för en balanserad och effektiv fitness regimen.

Hjärt-eller hjärt, motion bidrar till att öka hjärthälsa och bränna fett genom att öka hjärtfrekvensen. Cardio träningsredskap omfattar stationära cyklar, löpband, elliptisk utbildare och klättrare trappa. De flesta träningsutrustning av detta slag vid en typisk gym inkluderar en bildskärm som spårar din puls och ger alternativ för att anpassa din träning. Mer information om din träning, t. ex. mängden miles (eller kilometer) du har rest och den totala brända kalorier, kan också visas. Regelbundet varierande typ av hjärt maskin du kommer att hjälpa dig att utöva mer effektivt.

träningsredskap för styrketräning är mer varierat. Fria vikter, maskiner vikt och balansering eller motstånd utrustning kan alla användas för styrketräning. Styrketräning hjälper till att bygga muskelstyrka och bidrar till att hålla resultaten av konditionsträning.

fria vikter finns i många olika former, storlekar och vikter. Runda vikter kan användas som sådana eller sätts i änden av skivstänger. Små handhållna skivstänger och bollar medicin är andra alternativ. Många föredrar fria vikter för att väga maskiner eftersom du måste använda musklerna i hela hela kroppen för att upprätthålla balansen när du lyfter dem. Men vikt maskiner är säkrare och enklare att använda än fria vikter och kan tillåta dig att lyfta större belopp.

Vikt maskiner har en stack enskilda vikter knutna till en trissa som du kan lyfta genom att dra eller skjuta andra delar av maskinen. Denna typ av träningsredskap är mer användarvänlig än fria vikter, eftersom det finns ofta en tydlig illustration av korrekt användning postat på varje maskin. Du kan använda ett stift för att välja mängden vikt du vill lyfta och justera maskinen för att tillgodose din kropp typ.

Vissa styrka utrustning övning omfattar inte vikter, men kan du använda din kroppsvikt för resistens. Upp med hakan barer, som arbetar på biceps och triceps, och maskiner kritan, som arbetar på mage, är exempel på denna typ av träningsutrustning.

Motstånd och balans träningsredskap kan också vara effektiva för styrketräning. Denna typ av träningsutrustning kan användas ensamt eller i kombination med fria vikter. Att göra crunches på en uppblåsbar övning boll eller utfall på en uppblåsbar muskler pad fungerar över hela kroppen genom att tvinga dig att hålla balansen när du är klar styrka byggnad övningar. Resistens utrustning såsom gummiband kan bygga muskelstyrka utan att använda vikter.

De flesta gym ger många alternativ för dig att anpassa och variera din träning. Innan du använder någon träningsredskap för första gången, bör du vara säker på att du förstår hur det fungerar och hur man använder det på bästa sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.