Vilka olika typer av natur Facial Cleanser?

Det finns många olika typer av natur ansiktstvätt. Dessa kan skiljas från varandra på grund av ingredienser, de typer av hud utformade är för eller känna av produkten. Naturliga tenderar att betyda att produkten är framställd med hjälp av olika ingredienser som kan hittas i naturen (för det mesta). Sannerligen det finns ett stort urval av potentiella ingredienser, inklusive saker som havssalt, socker, olika gryn, nötter, citrusfrukter, oljor från växter och andra. Det bör dock påpekas att naturligt är inte en term som regleras av de flesta regeringar, så märkningen en produkt som naturligt kan inte att det är fria från kemiska eller labb produceras element.

När du letar efter en naturlig ansiktstvätt, det är kanske bäst att börja med att bestämma hudtyp. De som har fet hud eller hud som verkligen är benägna att akne är bäst söker rengöringsmedel avsedda för detta. Personer med torr hud kan behöva en naturlig ansiktsrengöring som rengör utan strippning olja från huden. Många har blandhy, med mer oljiga områden på bryggan i näsa och panna, eller näsa och kinder, och med torrare hud på annat håll. Omväxlande, en del människor har mycket känslig hud och bör söka efter produkter som typiskt sett inte skapar allergiska eller irriterat. Vissa produkter som marknadsförs som säkra för alla hudtyper tider, och dessa kunde ställas inför rätta för dig som vill en bra allrengöringsmedel naturlig ansiktstvätt.

Nästa sak att bedöma är vilken typ av fysisk ansiktstvätt är mest tilltalande. Rengöringsmedel kan komma i barer (bar tvål), eller de kan vara gel, skum, eller grädde tvål typ. Några bra ansikte rengöringsmedel är ljust vätska eller toner som används på ansiktet via en trasa eller bomullstuss. Rengöringsmedel kan avstå på olika sätt, de kan vara sprutade ur en flaska eller tub eller som kan behöva tas upp eller fiskade upp. Verkligen det enda kriteriet är huruvida en person som gillar det sätt han eller hon har åtkomst till rengöringsmedel.

Ingredienser av en naturlig ansiktstvätt kan vara en del av val. Först kan det nödvändigt att undersöka hur många av de ingredienser som verkligen är naturliga. Vissa rengöringsmedel har några naturliga ingredienser, medan andra är oftast gjorda av saker som finns i naturen. Det är ganska lätt att se skillnad när man tittar på ingrediens listor på produkter. Kortare listor med ingredienser som har igenkännliga namn sannolikt är mer naturligt än längre listor med många kemiska klingande namn. Vanligtvis det bästa platser för att hitta den mest naturliga hudrengöringsmedel typer är på platser som hälsokost eller naturliga livsmedel butiker. Saker som säljs på apotek, livsmedelsbutiker eller varuhus kan ha färre naturliga ingredienser.

Ordet naturligt kan vara förvirrande i mer än ett sätt. Det betyder inte nödvändigtvis bättre eller mindre troligt att irritera huden. När allt saker som gift ek och murgröna är naturliga, men de kommer fortfarande producerar ett utslag. Speciellt för personer med känslig hud, det är en bra idé att leta efter produkter som faktureras som icke-irriterande, allergiframkallande eller särskilt för känslig hud typer.

Ibland är det inte nödvändigt att lämna huset och handla för att få en bra naturlig ansiktstvätt. Det finns många vanliga ingredienser hemma som kan användas för att göra en hemmagjord tvål eller ansiktsbehandling. Massor av recept finns på nätet för att skapa billiga rengöringsmedel, toner eller ansiktsbehandlingar som kan stimulera huden. Vissa människor kanske föredrar vissa av dessa för att lagra köpt produkter, eftersom de har mer kontroll över ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.