Vilka olika typer av medicinsk Transport?

Många typer av sjuktransporter tjänster är tillgängliga för olika typer av patienter. De flesta av dem finns på samtal, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Den medicinska färdtjänst väljs beror på om beställda tjänster akut eller icke-akut, och om tjänsten är nödvändig för lokala, fjärr-, eller internationell transport. Lämpliga medicinska färdtjänst beror också på en patients tillstånd eller funktionshinder.

Lokala ambulans transportföretag patienter till närliggande sjukhus när de upplever en livshotande akutvård, eller när de har svåra psykiska problem. I allmänhet, akutsjukvård tekniker och sjukvårdspersonal som har kompetens inom olika livräddande teknik ombord på ambulansen med patienten under transport. Om en patient behöver transporteras från sjukhuset som han eller hon har tagits till ett annat sjukhus flera miles away för snabb och lämplig medicinsk intervention, han eller hon kommer sannolikt att transporteras i ett liv flyg helikopter. En nödsituation ambulansflyg används när någon behöver skyndade till ett sjukhus som är flera delstater bort, eller till ett främmande land, för att få nödvändig behandling eller förfarande.

I icke-nödsituationer livsuppehållande, vad som bestämmer lämpligheten av en medicinsk färdtjänst är karaktären av en patients pågående funktionshinder. Patienten kan vara ganska sjuk, får inte öppenvård, eller annars kan rörelsehindrade vid en planerad resa till en vårdinrättning eller leverantörens kontor. En rullstol transport eller medicinsk taxi van vanligtvis lämpliga för icke-uppegående patienter i icke-nödsituationer. Icke-brådskande sjuktransporter i en ambulans eller medicinsk transport van kan också anges när någon måste överföras från en läkare eller sjukhem anläggning till en annan på en bår eller bår.

I vissa fall, gemenskap psykisk hälsa servicecenter som har en stor uthyrning patientgruppen eller egen flotta av lastbilar och bilar. De fordon som används för att få patienter som inte har råd en bil och har ingen tillgång till buss, eller som av fysiska eller åldersskäl inte kan köra, till mentalsjukhus. De kan också användas för transport till externa läkarbesök. På så sätt kan psykiatriska patienter få all slags sjukvård de behöver.

Privata läkare transporttjänster kan eller inte kan omfattas av Medicaid, Medicare, eller privata planer för hälsovård försäkring. De tar ofta privatpersoner som kontaktar dem direkt att använda sig av deras tjänster högre avgifter än vad de tar ut sjukhus och vårdhem. Resor är vanligtvis omfattas delvis av försäkringen om de bedöms ha varit medicinskt nödvändigt. Ambulans till ett sjukhus är i allmänhet vara ett medicinskt nödvändig service, medan en resa till en läkarmottagning oftast är det inte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.