Vilka olika typer av familjer Dental Insurance?

Det finns många typer av familjer tandvårdsförsäkringen, och var och en kan bidra till lägre kostnader, förutsatt att villkoren i den försäkring plan faktiskt omfatta tandvård som behövs. Försäkring kan köpas privat, och är fortfarande mer tillgänglig än sjukförsäkring och billigare, men det är ofta en fördel med att arbeta där det tenderar att kosta mycket mindre. Hur mycket folk betalar för familj tandvårdsförsäkringen på den privata marknaden kommer sannolikt att bero på vilka tjänster och täckning finns. Den goda nyheten är denna form av försäkring kommer att täcka en hel familj (oftast föräldrar och barn) till ett pris.

Några av de vanligaste typerna av familj tandvårdsförsäkringen är strukturerade som hälsoorganisationer underhåll och föredrog organisationer leverantör (HMOs och offentliga postoperatörerna). I en tand HMO har varje familjemedlem tillgång till ett nätverk av leverantör tandläkare. De kan endast se dessa tandläkare för tandvård behov och tandläkare specialist som ortodontister (om orthodontistry erbjuds), endodontists, periodontists eller andra kan endast nås via remiss från de viktigaste tandläkaren. Människor i planen får vardera utse en primär tandläkare, även om varje familjemedlem kan ha olika primära nätverk tandläkare.

PPO familj tandvårdsförsäkringen är oftast lite dyrare, både för bidrag och för dentala kostnader. Den har också ett nätverk av tandläkare, men människor kan välja att använda någon tandläkare och egenföretagare hänvisa till specialister, men de kommer att betala mer för detta. Det är värt att använda nätverket tandläkare när så är möjligt på grund procent av inlösen för tjänster kan minska kraftigt för ur nät tandläkare. Inte bara är detta fallet, men också nätoperatörer har enats om att vissa priser medan ur nätoperatörer inte. Alla avgifter en av räkningar nätleverantören som ligger över vanliga och normala avgifter som fastställs av försäkringsbolaget som har ansvaret för kunden.

Det kan finnas andra varianter av familjen tandvårdsförsäkringen som är verksamma på olika sätt. HMOs och offentliga postoperatörerna i allmänhet kräver inte en massa pappersarbete, men vissa tandläkare planer får be medlemmarna att låta påståenden och få ersättning för en del av kostnaderna. Detta kan betyda att betala hela fordran upfront om en tandläkare inte kan vänta på betalning. En annan typ av tandvård är en rabatt plan, som verkligen inte kommer att täcka alla de kostnader men kan ge människor rabatter när de besöker tandläkare som deltar. Detta lämnar fortfarande mycket tandvård kostnader i händerna på familjen.

Olika typer av täckning i familjen tandvårdsförsäkringen varierar. Några planer kommer att täcka 100% av vissa tjänster såsom röntgen, enkla fyllningar och tänder rengöringar. Det kan finnas en årlig avdragsgill per person och familj som måste betalas ut innan täckning sker. När tjänsterna blir mer komplicerade, betalar tandvårdsförsäkringen mindre.

Det är inte ovanligt för folk att betala minst 50% av komplicerade tandutdragning, kanaler rot och kronor. Tandregleringstjänster, om ens erbjuds, kan ha en fördel livstid max ca $ 1000 USD, vilket i dagens marknad är endast omkring 15% av kostnaden för hängslen eller mindre. Planer kan också ha årlig maximal täckning gränser och livslängd högsta belopp totalt, som lätt kan överskridas. De med ett plan med en livslängd högsta andel som kan vara nära nog nått kanske vill börja leta efter en ny familj tandvårdsförsäkringen leverantör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.