Vilka olika typer av Exfoliating Body Scrub?

Exfoliering är en hudvård process som handlar om att ta bort lager av torr och död hud så att den mer hälsosam och strålande lager under kan utsättas. En exfolierande bodyscrub är en produkt som hjälper en person att uppnå detta. Dessa produkter finns i en mängd olika dofter såsom vanilj, kokos, och blandade bär. Det finns även exfolierande produkter bodyscrub anpassade för olika delar av kroppen, till exempel fötter och händer.

En exfolierande bodyscrub är i allmänhet en tjock ämne som innehåller granulat. De befinner sig ofta som krämer, geléer och Butters kropp. Coconut skal, snäckor mandel och salter havet är populära ingredienser som kan ingå för att lossa och ta bort ohälsosamma huden.

Exfoliating bodyscrub hittas vanligtvis på de flesta platser där andra hälsa och skönhet leveranser säljs, t. ex. som apotek, hälsokostaffärer och kosmetika kataloger. De flesta leverantörer erbjuder oftast en mängd olika typer, med olika ingredienser. Ett antal olika ingredienser som används för exfolierande body scrub eftersom människor har olika hudtyper.

Människor som lider av torr hud kanske gillar kokos scrubs eftersom de tenderar att också ha kokosolja, som i hög grad betraktas som en fuktighetskräm. Andra människor kanske inte gillar doften av kokosnötter eller kan vara allergiska. De kan tycka att andra dofter och ingredienser fungerar bättre för deras hudtyp. Människor med känslig hud, till exempel, kan bara kunna använda en unscented exfolierande bodyscrub, vilket troligen omfattar endast en kort lista med milda, naturliga ingredienser.

Exfoliating body scrub kombineras ibland med andra produkter . Istället för att behöva köpa en peeling och kropp tvätta separat, kan en person köpa en peeling kropp tvätt. Detta ger i allmänhet med diskmedel hudrengöringsmedel och korn, vilket sparar tid och pengar. Vissa tvålar också innehålla partiklar hud polering som överförs att tvätta trasor eller svampar som bar löses upp och gnuggas bort.

Vissa ingredienser som används i peeling produkter för en del av kroppen kan vara för hårt för en annan del. Fötter, till exempel, har mycket hård hud. Fötterna är också utsatta för större tryck än andra kroppsdelar såsom armar och lår. Många företag erbjuder exfolierande produkter som är speciellt konstruerade för fötterna. Dessa kan innehålla mynta eller eukalyptus, som kan lindra värk och eliminera lukter, men är ofta för svåra för andra delar av kroppen.

På andra änden av skalan, läpparna är mycket känsliga . De har dock en tendens att bli torr och spricka. Lager av död hud på läpparna kan attrahera negativ uppmärksamhet. Det finns peeling produkter speciellt utformad för att ta itu med läppar och andra känsliga delar av kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.