Vilka ingredienser ska jag titta efter i rynkkrämer?

Det finns ingen magisk produkt som omedelbart kommer att göra ansiktsrynkor försvinna, vissa anti-rynkkrämer har visat sig vara svagt effektiv vid rättegångar. Ordet milt är nyckeln här. Trots annonser och meddelanden, inga produkter för närvarande kan vända tillbaka händerna på tiden. Det finns dock, krämer stor skillnad mellan de många antirynkprodukter tillgängliga. När shopping för anti-rynkkrämer, Se till att läsa etiketter. Här är en förteckning över ingredienser som anses vara mest effektiva vid behandling av åldrande hud.

Vitamin A (Retinol ® och töm-A ®). Töm-A ®, generellt som tretinoin, är det enda skrynklas behandling som godkänts av FDA. Retinol ®, en liknande produkt som är tillgängliga över disk och är en populär ingrediens i anti-rynkkrämer är mindre invasiv och kan användas av alla, även personer som har känslig hud och kan inte tolerera töm-A ®. Vitamin A kontrollerar fria radikaler, främjar produktion av kollagen fibrer och minskar uppkomsten av åldersfläckar genom att öka cellernas exfoliering.

Coenzym Q-10. Coenzym Q10 är en kraftfull antioxidant som finns i stora mängder i människokroppen. I själva verket innehåller varje cell i kroppen Coenzym Q-10, som används för energiproduktion och återvinning av andra antioxidanter. Eftersom tillverkningen av Coenzym Q-10 avtar med åldern, är det troligt att huden blir mer sårbara för effekterna av UV-strålning och fria radikaler. Det har gjorts få undersökningar av effektiviteten av Coenzym Q-10 som en utvärtes bruk, så dess värde i anti-rynkkrämer är omtvistat. Trots experter tror att det finns en större chans för framgång när man använder en kombination av Coenzym Q-10 med andra anti-rynkor ingredienser.

Hydroxisyror, inklusive alfa och beta hydroxy syror och poly hydroxisyror, är syntetiska syror som imiterar de framställts av mjölk och vissa frukter. Hydroxisyror är extremt effektiva som exfolierande, acceleration cell förnyelse, som i sin tur resulterar i yngre hud. Hydroxisyror är en mycket populär ingrediens i anti-rynkkrämer, eftersom de påskynda produktionen av kollagen och ökar hudens fukt och mjukhet.

Andra ingredienser som ofta finns i anti rynkkrämer är: kinetin, en växt hormon som kan hjälpa huden att behålla fukt och slätar ut rynkor och ojämnheter, grönt te, en kraftfull anti-inflammatorisk och antioxidant och koppar peptider, som har förmågan att regenerera vävnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.