Vilka är de olika typerna av hemorrhoid medicin?

Hemorrojder är inflammerade, svullna vener som visas i eller runt anus. De är mycket vanliga, särskilt bland vuxna över 50 och kan bli följden av alltför ansträngande under tarmrörelser, förstoppning, fetma, eller genetiska förutsättningar. Personer med hemorrojder brukar uppleva betydande obehag i form av klåda, sveda, och kronisk smärta. Individer som lider av hemorrojder har många olika behandlingsalternativ för att ge symptomlindring och förkorta läkningstiden. Flera typer av över disk och receptbelagda hemorrhoid läkemedel finns i form av krämer, geléer, medicinskt kuddar och stolpiller.

De flesta som upplever tillfällig yttre hemorrojder kan återhämta sig inom en till två veckor av konsekvent tillämpning av en aktuell, över disk hemorrhoid medicinering. De flesta krämer och salvor arbeta som lokalbedövningsmedel, bedövande området och därigenom minska sveda och klåda. Vissa produkter innehåller lugnande Calamine lotion och häxa lösningar hassel som fungerar som Blodstillande, krympande hemorrhoid vävnad och minska lokal svullnad. Många över receptfria produkter kombinerar narkos och sammandragande ingredienser för att effektivt minska smärta, svullnad, och healing tid envis hemorrojder. Individer brukar instrueras att återigen aktuella lösningar flera gånger per dag.

Medicinska kuddar och våtservetter innehåller samma aktiva ingredienser som krämer och geler. Människor anställa våtservetter att fullständigt rensa det smittade området, ge befrielse från svullnad, smärta och irritation. Många läkemedel kuddar och våtservetter innehålla petroleum-baserade lösningar för att ge extra smörjning och minska belastningen deltagit i att föra tarmarna. Liksom aktuella åtgärder, är dessa typer av hemorrhoid medicin rekommenderas normalt flera dagliga bruk.

Suppositorier är generellt att föredra för individer som har inre hemorrojder på en regelbunden basis. Inre hemorrojder orsaka vanligtvis läkt rörelserna att vara mycket smärtsamma, och vissa individer är fysiskt omöjligt att passera avföring. Hemorrhoid medicinering i form av en upplösning stolpiller ger omedelbar lindring av svullnad och rodnad, som gör det möjligt att återigen passera avföring. Liksom yttre hemorrojder, inre sådana brukar försvinna helt inom mindre än två veckor med regelbunden behandling.

Personer med svår eller ihållande hemorrhoid problem bör rådgöra med sin läkare för att fastställa den lämpligaste behandlingen planer. En läkare kommer vanligtvis att inleda behandlingen genom att ge en starkare version av en av de typer av hemorrhoid medicin som beskrivs ovan. Om receptbelagda krämer och suppositorier är otillräckliga, kan läkaren göra ett administrativt förfarande eller rekommendera kirurgiskt avlägsnande smärtsamma hemorrojder. Gummiband tvister är en invasiv förfarande där läkaren band ett litet gummiband runt en hemorrhoid, begränsa blodflödet och slutligen orsakar tillväxten skrumpna och falla av. Kirurgiska åtgärder innebär ofta att klippa ut delar av eller hela den inflammerade hemorrhoid vävnad för att ge omedelbar hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.