Vilka är de olika medicinska professionella tjänster?

Det finns massor av specialiserade och allmänna medicinska professionella tjänster, var och en med en annan roll att spela i vården av sjuka och skadade patienter. Jobb inom allt från sjukvårdare och mat arbetstagare tjänster som kräver lite speciell utbildning för att onkologer och kirurger med ett decennium av skolgång behövde bara komma in i området. Dessa yrkesgrupper arbetar även i en mängd olika platser, däribland sjukhus, privata kontor praxis och apotek.

Medicinska professionella tjänster där en-på-en kontakt med patienterna generellt integrera läkare, sjuksköterskor och assistenter. Dessa är de människor som faktiskt diagnostisera och behandla sjukdomar och andra sjukdomar och är som de flesta tänker på när de hör ordet "läkare eller sjuksköterska. " Flera års utbildning krävs för läkare och sjuksköterskor, och i allmänhet någon form av kurser behövs genom aides också.

sjukvårdarna, eller sjukhus vaktmästare, hjälper även till med vården genom att hålla levererar välfyllda, och hjälpa till med patienten sanering och mat. Vissa sjuksköterskor aides kan dubbla som sjukvårdare i mindre sjukhus eller privata kliniker praxis och kontor. Dessa medicinska professionella tjänster är tillgängliga för att säkerställa att patienter känner sig omhändertagen och bekväm.

Bakom kulisserna finns andra medicinska professionella tjänster genomförs. Laboratorieassistenter test och kontrollera blod och andra prover för sjukdom och onormala nivåer av vissa viktiga hormoner eller celler. Även om dessa yrkesverksamma sällan i direkt kontakt med patienterna men är ändå mycket högt utbildade för att diagnostisera sjukdomen och är ofta läkarna själva med en specialitet.

sjukvårdsutrustning tekniker, eller EMTs, tillhandahålla medicinsk professionella tjänster till patienter som behöver omedelbar hjälp och transport till ett sjukhus eller behandlingshem. EMTs är utbildade i livräddande metoder såsom hjärt-lungräddning och har även möjlighet att administrera läkemedel via skott injektion eller IV. De flesta EMT program kräva upp till två års träning.

Apotekare och tekniker apotek är också leverantörer av medicinska professionella tjänster. De arbetar med forskning och administrera receptbelagda läkemedlen och de är ofta mer kunniga om droger och drog växelverkan än läkare. Detta är mycket viktigt för patienternas hälsa eftersom vissa mediciner inte reagerar bra tillsammans med andra och kan vara dödlig om den kombineras. Apotekare är även experter på OTC-läkemedel och kosttillskott, så att patienter kan få råd och vård även om en läkare inte är närvarande.

Andra medicinska professionella tjänster som inte inbegriper faktiska diagnos eller behandling av sjukdom men är lika viktiga omfattar medicinsk fakturering specialister och transcriptionists. Fakturering specialister ofta dubbel som medicinsk transcriptionists, och de är utbildade för att förstå medicinsk jargong och jargong för att typ och fil patientinformation. Dessa arbetstagare kan också vara ansvarig för behandlingen av försäkringsbolag och verkställa betalningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.