Vilka är de bästa sätten att Stoppa hetsätning?

De flesta som befinner sig fångas i en cykel av hetsätning redan vet att hungern är sällan orsaken bakom beteendet. Underliggande frågor, både små och stora, utlösa ofta hetsätning, och måste åtgärdas för att sluta äta för mycket. Även triggers som stress eller tristess kan vara lätt att identifiera på en egen, hetsätning kan också vara symptom på en sjukdom som bulimia nervosa, som måste diagnostiseras och behandlas av sjukvårdspersonal.

Om källan till stress i sig inte kan undvikas, hetsätning som orsakas av stress kan minskas genom att ta en daglig multivitamin, som kan hjälpa till att förhindra cravings utlöses av stress. Helt enkelt inte med tilltugg i ett hem kan avsevärt minska risken för att tvångsmässigt eller mindless äta för mycket, och begränsa en s livsmedel till ingredienser i stället för före färdiglagad mat och måltider mikrovågsugn. För att mellanmål ibland utan att hamna i hetsätning, köpa lådor med individuellt förpackade snacks kan bidra till att upprätthålla en kontrollerad mängd.

De som befinner sig hetsätning på grund av tristess bör försöka ersätta äta med en annan aktivitet för att sysselsätta sig under utlösa perioder. Till exempel, om någon finner att han eller hon oftast overeats tvångsmässigt sitter framför TV: n, sedan antingen titta på tv bör undvikas eller äta bör ersättas av en annan aktivitet under TV-tid. Aktiviteter som stickning, träna, eller strykning kan göras medan du tittar på tv och hålla ett alltför upptagna för att äta på samma gång. Mints eller rotskott som tar lång tid att lösa upp kan också vara en bättre ersättning för andra tilltugg, som de lät en känna sig som om de äter oavbrutet.

hetsätning som orsakas av bulimia nervosa kännetecknas av vanan att tvinga sig själv att kräkas efter att ha ätit tvångsmässigt, även känd som en "binge och rensa. " Om bulimi är orsaken till en s hetsätning, Det måste behandlas av läkare eller sjuksköterska i kombination med psykologisk rådgivning. Precis som anorexia nervosa, bulimi är en sjukdom med psykologiska rötter som gör en att associera skuld och skam med mat, vilket resulterar i livsmedel fattigdom följt av hetsätning och självrensning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.