Vad ska jag tänka på när Förbereda ett Survival Kit?

Det finns mycket att tänka på när man förbereder ett survival kit, men vissa grundläggande element som tvingande. Du kan köpa ett komplett survival kit eller skapa en anpassad en som passar dina behov och behoven hos din familj. Varje survival kit bör innehålla grundläggande punkter knytnäve stöd, t. ex. ett desinfektionsmedel som peroxid eller jod, antibiotisk salva, bandage, gasbinda, medicinsk tejp och en liten sax. Din kit bör också omfatta aktuella och muntliga smärtstillande, ett par doser av receptbelagda läkemedlen, tillslutning av sår flytande eller remsor, och något att använda som ett tryckförband.

Annat som brukar anses viktiga för ett survival kit inkluderar ett extra par glasögon eller kontakter och lösning, en radio, en ficklampa och extra batterier. Ett personligt siren eller räddning larm är också att rekommendera. Dessutom ingår vattentät matcher med en anfallare och en riktig kompass. Glöm inte att inkludera några verktyg som en vass kniv, bågfil hand storlek, rakblad, en liten bända bar, och handskar arbete. Detta är viktiga, om du av någon anledning komma i kläm.

Om du är fördrivna från ditt hem, kost, eller fordon av en nödsituation, bör din survival kit innefatta produkter som skyddar dig mot exponering för väder. Omfatta minst en nödsituation filt, en ficka tält eller en presenning, i fickformat plast ponchos regn, eller åtminstone, stora, för tunga soppåsar att användas som säkerhet. Solkräm och myggmedel paket är också goda idéer.

Du måste inkludera lite mat och vatten i din survival kit. Vatten är tungt, men packa ett par små flaskor i din survival kit och spara flaskorna när den är tom. Dessutom inkluderar vatten desinficering tabletter och en lätt behållare som ska användas för filtrering vatten.

Håll hårt godis och kuber socker i din survival kit också. De är små och lätta, och de kommer att hålla munnen fuktig och ditt blodsocker sjunker. Dessutom, andra mindre, icke ömtåliga, säkert förpackade livsmedel med en hög koncentration av kolhydrater är nödvändiga för att hålla upp din styrka. Dessa inkluderar saker som folie inslagna godis, granola bar, torkad frukt och nötter. Bullion kuber och andra ögonblick livsmedel, såsom kuvert soppa blandning, varm choklad, kaffe, te och pulver sportdryck olika områden för att öka elektrolyter, är också lätta att bära och kommer att hålla dig igång.

Så långt det toalettartiklar gå, begränsa dessa till endast det väsentliga som toalettpapper, bindor, hand sanitizer, antibakteriell tvål, fuktad och torkdukar. Detta kan låta som en hel del att packa in ett survival kit, men du kan placera alla de flexibla objekt till en väska som låter dig ta bort luftöverskott med din vakuumslang. Detta kommer att göra dina objekt kompakt och lättare att bära, och det kommer också att skydda din förnödenheter från damm, fukt och skadedjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.